Banksters fik Jesus til at vælte borde

Jesus, du ved, ham fra Biblen, der påstod at være Guds søn, var kendt som en fredelig mand. Men hvis der var noget, der kunne bringe hans pis i kog, så var det vekselerer. Det svarer i dag til aktiehandlere og banker. Matthæus 21:12-17 Så gik Jesus ind på tempelpladsen, og han jog alle dem … Læs videre Banksters fik Jesus til at vælte borde
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 18 oktober 2021, 20:05 20:05

👍👌 😇
Krammer 😘 😍🤗
Hanne

tirsdag, 19 oktober 2021, 10:11 10:11

Når jeg læser denne samt nogle af dine andre artikler omkring religion, spiritualitet og politik bliver jeg lidt rundt på gulvet. Jeg forstår godt, at det hænger sammen. Men hvorfor skal det spirituelle blandes sammen med Jesus? For mig er der lige dér fx ingen sammenhæng overhovedet!
Måske jeg misforstår dig, hvilket jeg faktisk tænker er plausibelt. Jeg har lagt mærke til, at din lune, humor og alvor nok er meget mere avanceret end min opfattelsesevne ;-).
Rigtig god dag.

tirsdag, 19 oktober 2021, 13:32 13:32

Tak for din forklaring.
Tænker dog at vi bruger sproget omkring spiritualitet forskelligt. Når det er sagt skal det også tilføjes, at du, som en af de få i lang tid, har kunnet give god og informativ nyhedsformidling. Ligesom det er utroligt rart (på en lidt bizar måde;-), at der endelig er én, trods forskelligheder, der oplever og ser vanviddet.
Din holdning til Palæstina – sådan!
Din holdning til Corona og ikke mindst håndteringen heraf – hurra! Tak for det – virkelig!!! Kan læse, at din indsats har haft kæmpe personlige omkostninger, hvilket gør mig ondt!