Coronaeksperter fortolker som propagandavinden blæser

Det er interessant at se, hvordan propagandamediet DR’s kontrollerede coronaeksperter i denne tid italesætter de samme coronatal som uproblematiske, som de tidligere ville være gået i panik over. Se f.eks. denne artikel på DR fra i går: Ekspert om 90 til 120 indlagte på få døgn: ‘Det her er, hvad vi skulle forvente’ Dette fænomen … Læs videre Coronaeksperter fortolker som propagandavinden blæser
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søren hansen
mandag, 18 oktober 2021, 10:13 10:13

Ja nu kommer test til at koste i Tyskland,,gad vide om de ikke også kommer til at koste her i DK,,eller hvad der kommer af sjove ting imod os uvaccinerede,,men noget chikane kommer der vel.

Frank
søndag, 24 oktober 2021, 9:18 09:18

der er ingen tvivl om at de ønsker at gøre vores liv – os der ikke tror på hvad som helst når det kommer ovenfra – så besværlige som muligt. Jeg frygter lidt at i al vores fokus på corona, test og vaxx er afledning så face 2 ved at blive kørt i stilling. Vi skal mærke mangel på alt muligt, at alt bliver dyre… el, vand, fødevare osv. De vil have et økonomisk og financelt kaos så de kan indføre det pengeløse samfund og dermed lukke det sidste hul for frihed. Vi har selv igennem årtier været for uvidene/dumme… Read more »