Coronaeksperter fortolker som propagandavinden blæser

Det er interessant at se, hvordan propagandamediet DR’s kontrollerede coronaeksperter i denne tid italesætter de samme coronatal som uproblematiske, som de tidligere ville være gået i panik over.

Se f.eks. denne artikel på DR fra i går:

Dette fænomen underbygger min teori om, at coronaproblemet frem til valget den 16. november underspilles i pressen, så coronahåndteringen ikke bliver emnet for valgkampen. Propagandapressen ignorerer samtidig, hvad der foregår i f.eks. Australien samt de mange folkelige protester mod coronapas i mange europæiske storbyer rundt omkring i verden. Danskerne skal tilsyneladende lulles endnu mere i søvn i en illusorisk opfattelse af, at corona er et problem fra fortiden, og nu er alt normalt igen.

Jeg forudser, at frygtpropagandaen starter igen efter valget den 16. november. Derefter vil der gradvist komme flere og flere krav om vaccination. Den australske sundhedsminister har tidligere afsløret, at målet er det vaccinebaserede samfund. Det kræver mere eller mindre frivillige krav om vaccination som betingelse for adgang til samfundet. Mon ikke de finder en særligt “hyggelig” og “helt frivillig” dansk model for den fortsatte indførelse af den totalitære coronastat i Danmark? Det tror jeg, selvom jeg samtidig håber, at fornuften vil sejre.

Hvad mener DU?

Jeg foreslår, at du opretter en gratis profillogger ind og skriver din ærlige mening om DR i en kommentar herunder.

Tilmeld
Besked om
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
søren hansen
søren hansen (@soerensteen)
mandag, 18 oktober 2021, 10:13 10:13

Ja nu kommer test til at koste i Tyskland,,gad vide om de ikke også kommer til at koste her i DK,,eller hvad der kommer af sjove ting imod os uvaccinerede,,men noget chikane kommer der vel.

Frank
Frank (@frank)
søndag, 24 oktober 2021, 9:18 09:18

der er ingen tvivl om at de ønsker at gøre vores liv – os der ikke tror på hvad som helst når det kommer ovenfra – så besværlige som muligt. Jeg frygter lidt at i al vores fokus på corona, test og vaxx er afledning så face 2 ved at blive kørt i stilling. Vi skal mærke mangel på alt muligt, at alt bliver dyre… el, vand, fødevare osv. De vil have et økonomisk og financelt kaos så de kan indføre det pengeløse samfund og dermed lukke det sidste hul for frihed. Vi har selv igennem årtier været for uvidene/dumme… Read more »