Covid-19-vaccineret mand død af covid-19

CNN fortæller, at Colin Powell er død af covid-19, selvom han var fuldt vaccineret mod covid-19.

Colin Powell, first Black US secretary of state, dies of Covid-19 complications amid cancer battle

Danske TV2 har også bragt nyheden: Colin Powell er død med coronavirus

Propagandaordet for denne type infektioner af gennembrudsinfektioner. Det er, når coronavirus angiveligt bryder igennem det ellers så effektive vaccineforsvar.

Colin Powell blev 84 år, og han vil overgå i historien som ham, der førte verden bag lyset med falske efterretninger om, at Saddam Hussein havde masseødelæggelsesvåben. Det førte til invasionen af Irak i 2003, som Danmark også deltog i.

Tilmeld
Besked om
guest
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søren hansen
tirsdag, 19 oktober 2021, 10:05 10:05

Tja,,har ikke så meget tilovers for folk der er medskyldig i at tage uskyldige menneskers liv.

Frank
søndag, 24 oktober 2021, 9:02 09:02
Reply to  søren hansen

det er noget at et dilemma. Vi taler om at være et oplyste og frihedskæmper beskylder andre for det ikke er en undskyldning at være uvidende. Vi dansker har et 14 gange højre co2 forbrug end det som vi burde hvis vi skal undgår en klima og miljø katastrofe og alligevel er der ikke ret mange som tager den alvorligt og ændre vores livsstil. En livsstil som er årsag til at mange andre lande i den såkaldte 3 verden bliver underbetalte, børnearbejde, sulter, krige, flygter osv. Vi er medskyldige i uskyldige menneskers liv ! Vi er bare begyndt at vågnet… Read more »

søren hansen
tirsdag, 19 oktober 2021, 11:08 11:08
Reply to  søren hansen

Der er jo også ham her,,fuld vaccineret og så død af c19,,pigebarnet som er hans veninde opfordre alle til at blive vaccineret,,man forstår det ikke rigtigt.

https://www.bt.dk/kendte/kendt-stylist-doer-af-corona-en-maaned-efter-han-vandt-en-emmy

søren hansen
tirsdag, 19 oktober 2021, 12:30 12:30
Reply to  søren hansen

Velbekom,,og tak for det store stykke arbejde du gør. Jeg har den her også som er meget spændende.
https://ing.dk/artikel/var-corona-her-allerede-foraret-2019-250073

søren hansen
onsdag, 20 oktober 2021, 17:24 17:24
Reply to  søren hansen

Hov undskyld,,den var låst,,havde jeg ikke set så… »Jeg har aldrig oplevet noget lignende og føler mig fanget i et bureaukratisk mareridt.« Sådan lyder det fra den ­voldsomt frustrerede professor Karen Ange­liki Krogfelt, der arbejder ved medi­cinsk mikrobiologi på Roskilde Universitet (RUC) og siden maj sidste år har forsøgt at få analyseret 10.000 blodprøver fra Danmarks Nationale Biobank på Statens Serum Institut. Karen Angeliki Krogfelt er professor i medicinsk mikrobiologi og vil på basis af 10.000 blodprøver forsøge at svare på, om virussen bag covid-19 fandtes i Danmark tidligere end hidtil antaget. Karen Angeliki Krogfelt er professor i medicinsk mikrobiologi… Read more »