Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Endnu en kendis død af corona efter vaccination

B.T. kunne den 6. oktober 2021 berette, at den kendte, 53-årige stylist Marc Pilcher er død af corona, efter han havde fået sine to vaccinestik. Den officielle historie er, at de to stik åbenbart ikke var nok til at redde ham fra den farlige covid-19-sygdom. En anden forklaring er, at mRNA-sprøjterne var medvirkende årsag til, […]

B.T. kunne den 6. oktober 2021 berette, at den kendte, 53-årige stylist Marc Pilcher er død af corona, efter han havde fået sine to vaccinestik. Den officielle historie er, at de to stik åbenbart ikke var nok til at redde ham fra den farlige covid-19-sygdom. En anden forklaring er, at mRNA-sprøjterne var medvirkende årsag til, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x