Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Jeg vil bekæmpe den teknokratiske biosikkerhedsstat i Region Hovedstaden

Det største politiske problem i verden nu og i den kommende tid er det store pres for at indføre den teknokratiske biosikkerhedsstat. Det er nødvendigt med modstand på alle områder og niveauer, både indenfor og udenfor den formelle magts mure. Jeg er spidskandidat på Frihedslisten til Regionsrådsvalget i Region Hovedstaden. Jeg er spidskandidat, fordi sundhed […]

Det største politiske problem i verden nu og i den kommende tid er det store pres for at indføre den teknokratiske biosikkerhedsstat. Det er nødvendigt med modstand på alle områder og niveauer, både indenfor og udenfor den formelle magts mure. Jeg er spidskandidat på Frihedslisten til Regionsrådsvalget i Region Hovedstaden. Jeg er spidskandidat, fordi sundhed […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x