Nye tal: De fleste indlagte med covid-19 er færdigvaccinerede

Vaccination er ikke nok til at forebygge covid-19. Vi bliver nødt til at indse, at covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom.

TV2 skrev i går med Statens Serum Institut som kilde, at størstedelen af coronaindlagte er færdigvaccinerede:

“Nye tal fra Statens Serum Institut (SSI) viser, at langt størstedelen af de patienter, der er indlagt med covid-19, er færdigvaccinerede. Den seneste opgørelse fra 17. oktober viser, at 66 personer, som er færdigvaccinerede, er blandt de 115, der var indlagt den dag. 47 af de indlagte danskere er uvaccinerede, mens 2 har påbegyndt vaccinationen.”

Hvis du er blevet vaccineret, så vil jeg anbefale dig også at styrke dit immunforsvar især nu i den mørke del af året med et kosttilskud med en tilstrækkelig høj dosis D-vitamin, hvilket som tommelfingerregel er 100 µg pr. dag.

D-vitaminmangel kan ikke kureres med vacciner. Det kan kun kureres med D-vitamin eller sommersol. Vintersol er ikke nok, når man bor så langt nord på, som vi gør i Danmark.

Det er teoretisk set endvidere muligt, at D-vitamin kan forebygge nogle af de skader, der kan ske efter mRNA-indsprøjtning, hvis spikeproteinerne går amok i kroppen.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments