Chefredaktør siger sandheden om corona – og bliver fyret på en sex-sag

Der falder brænde ned, hvis du som chefredaktør tillader sandheden om corona at blive udtrykt i dit medie. Det måtte Bilds chefredaktør sande i denne uge. Men det er ikke den eneste propaganda i den danske presse indenfor det seneste døgns tid. Her er en oversigt.

TV2 laver propaganda om Gaddafi

Under overskriften Kongernes konge mistede alt, og så blev han spiddet bagfra laver TV2 tyk propaganda for den herskende fortælling om Libyen og Muammar Gaddafi. Artiklen indeholder ikke et ord om, at folkemængden og resten af verden var manipuleret af propaganda fra Den Store Mafia, som ville af med Gaddafi af én enkelt grund: han ville indføre en ny, guldbaseret valuta, som han ville handle Libyens olie med. Den sikre vej til en hurtig død som statsleder af et olieproducerende land er at begynde at handle olie i en anden valuta end amerikanske dollars.

TV2 laver også propaganda for Den Totalitære Coronastat

Under overskriften Heunicke om smitte: Vi er et helt andet sted end i sidste vinter laver TV2 også propaganda for regeringens coronapolitik, selvom de samtidig afslører, hvad vi har i komme til vinter, da artiklen afslutningsvist citerer Heunicke for følgende:

“Danmark er åbent, og vi har epidemien under kontrol. Og vi ved præcis, hvad vi skal gøre, når vi ser begyndende stigninger dette efterår. Vacciner, testning, opsporing, isolation.”

Han truer os på denne måde med, at når som helst kan udrulningen af den totalitære biosikkerheds stat speede op igen med mere fysisk tvang. TV2 undlader selvfølgelig at stille nogen som helst kritiske spørgsmål til sundhedsministeren i den forbindelse.

Det er min opfattelse, at Danmark er forholdsvis frit lige nu af to årsager:

  1. Regeringen ønsker IKKE at corona skal fylde i valgkampen op til Regional- og Kommunalvalgene den 16. november
  2. Den Store Mafia har brug for Danmark som eksempel, der kan få andre lande ude i verden til at makke ret

Ekstra Bladet holder frygten kørende

Under overskriften Højeste antal smittede i to måneder holder Ekstra Bladet frygten for corona kørende, så det ikke kan komme bag på nogen, når regeringen engang efter den 16. november strammer skruen igen.

Men hvor mange af de smittede er syge? Nåh nej, det spørgsmål må man jo ikke stille…

Hvad har de på Jørgen Skadborg og Anders Beich?

Under overskriften Læger i opråb: Bliv coronatestet ved feber og hoste går Jørgen Skadborg, formand for Praktiserende Lægers Organisation (PLO) og coronatalsperson Anders Beich fra både PLO og Dansk Selskab for Almen Medicin så meget i selvsving i Ekstra Bladet, at man tænker, at de enten er godt pressede eller godt belønnede for denne usaglige propaganda. Det er jo ikke så underligt, at vaccinerede danskere tror, at de ikke kan få covid, når de er blevet vaccineret mod covid. Hvor var I, da de vaccinerede skulle give informeret samtykke til disse tossede sprøjter? Og hvorfor skal folk ikke også testes for D-vitaminmangel ved feber eller hoste?

Mere propaganda i Ekstra Bladet

Under overskriften Præsident anklaget for massemord kan vi i Ekstra Bladet læse, at den brasilianske præsident nu er anklaget for massemord, fordi han valgte naturlig flokimmunitet i stedet for vacciner, testning, opsporing og isolation. Man må sige, at Ekstra Bladet virkelig giver den coronagas med propagandaen, efter Henrik Qvortrup er blevet chefredaktør. Jeg troede i et naivt øjeblik, at det ville blive bedre, når han satte sig bag roret, og at Ekstra Bladet ville grave deres gamle motto op igen, om at de tør hvor andre tier, men det motto er tilsyneladende stadigvæk dybt begravet sammen med alle andre kritisk-journalistiske dyder.

Derfor makker chefredaktørerne ret

Under overskriften Chefredaktør på Bild fyret efter affære med praktikant kommer Ekstra Bladet måske selv med årsagen til, at de konsekvent udfører propaganda i stedet for journalistik om corona. Artiklen undgår ganske vist behændigt at nævne hele chefredaktør Julian Reichelts historik. 18 måneder inde i pandemien lavede han en offentlig undskyldning, hvor han beklagede, at de havde udført frygt-propaganda i stedet for rigtig journalistik om corona. Den slags slipper man ikke ustraffet for. Så får man en sex-sag på nakken og bliver fyret. Dét er den virkelige historie, og det skriver Ekstra Bladet ikke noget om – måske fordi Den Store Mafia også har noget på Henrik Qvortrup?

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments