Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Jeg er blevet udelukket fra Facebook for at opfordre til coronasmitte

Jeg er blevet udelukket fra Facebook i syv dage for at opfordre til, at vi smitter hinanden med corona, så vi kan styrke vores immunforsvar og opnå naturlig immunitet uden farlige vacciner. Du kan fortsat følge mig direkte her på PerBraendgaard.dk – både med tekst, lyd og video. Facebook bruger jeg alligevel mest til at […]

Jeg er blevet udelukket fra Facebook i syv dage for at opfordre til, at vi smitter hinanden med corona, så vi kan styrke vores immunforsvar og opnå naturlig immunitet uden farlige vacciner. Du kan fortsat følge mig direkte her på PerBraendgaard.dk – både med tekst, lyd og video. Facebook bruger jeg alligevel mest til at […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x