Mine sidste ytringer på Facebook – nu er det op til DIG!

Her er en samling af mine sidste ytringer på Facebook, indtil jeg blev censureret i dag. Det betyder, at jeg nu ikke kan skrive kommentarer, lave opslag eller lave livevideoer.

Lad dig ikke slå ud af det, så jeg stadigvæk har ytringsfrihed her på PerBraendgaard.dk. Det betyder egentlig bare, at jeg har brug for DIN HJÆLP med at dele links til mine gratis indlæg. Det er det primære formål med Facebook: at dele links så trafikken kører fra Facebook til PerBraendgaard.dk – dvs. fra ytringsfængsel til ytringsfrihed.

På forhånd TAK for din hjælp som INFORMATIONSKRIGER i frihedskampen!

PS: Så længe du kun deler links uden at citere, så er din egen risiko for at blive censureret meget lav. Du kopierer simpelthen URL-adressen og sætter den ind i et opslag på Facebook. Du er velkommen til at tagge mig, men det er ikke nødvendigt for deling og trafik.

PPS: Hvis du er på LinkedIn, så er du meget velkommen til at gøre det samme, da jeg er permanent slettet der som følge af min formidling af ernæringsvidenskab, der sår alvorlig og fundamental tvivl om den herskende opfattelse af covid-19.

Og til sidst en helt ny fra i dag, som IKKE er på Facebook, da den KUN er udgivet her på PerBraendgaard.dk:

DET ER DUMT AT VÆRE SÅ BANGE FOR CORONA, AT MAN TILLADER FASCISTERNE AT OVERTAGE MAGTEN

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments