Sundere end politiet tillader: Jeg bruger cannabis mod corona

Jeg blev jo udsat for coronasmitte i går eftermiddags.

I går aftes indtog jeg nødmedicin i form af den medicinske plante cannabis for at forebygge en for kraftig inflammationsrespons, som er det, der kan give alvorlig sygdom.

Jeg har tidligere spurgt min læge, om han vil give mig en recept på medicinsk cannabis, men det nægtede han.

Det er selvfølgelig lidt træls at skulle være kriminel for at pleje sin sundhed, men da jeg allerede er kriminel for at pleje min ytringsfrihed, så går det nok.

Cannabis indgår sammen med kram, som stadigvæk er lovligt, i min faglige rapport Ernæring mod covid-19 i den udvidede guide til antiinflammatorisk kost og levevis. Både aktivstoffer i cannabis og krammehormonet oxytocin har markante antiinflammatoriske virkninger kan således virke som en slags modgift til det nye coronavirus. Der er ganske vist ikke foretaget kontrollere forsøg for at bekræfte hypotesen, da hverken cannabis eller kram kan patenteres i modsætning til vacciner og medicin.

Fuld lovliggørelse af cannabis i København er en af mine politiske mærkesager. Desværre tror mange stadigvæk, at cannabis er et ‘stof’, selvom det jo reelt blot er en grøn plante, der vokser naturligt i Danmark, men som selvfølgelig også kan dyrkes. Jeg dyrker den dog ikke selv.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments