Etisk dilemma: Bør jeg tage penge for at smitte folk med corona?

Siden jeg annoncerede, at jeg er blevet smittet med corona, så har jeg fået mange henvendelser fra folk, der ønsker at blive smittet. En har foreslået, at man tager 100 kr. pr. smitte, da det jo også er krævende at skulle udveksle kropsvæsker med fremmede, når man er ramt af en så farlig sygdom som covid-19.

Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om jeg vil tilbyde coronasmitte gratis eller mod betaling. En fordel ved at tage betaling er, at betalingen så kan være udtryk for samtykke til smitte og den intime kontakt, som den fysiske smitteproces jo kræver. Jeg ønsker jo ikke at udsætte nogen for smitte, som ikke selv ønsker at blive smittet. Coronasmitte skal foregå på 100 % frivillig basis. Det er vigtigt, at vi respekterer hinandens ønsker og grænser. Ingen tvangs-smitte!

I den forbindelse overvejer jeg også at tilbyde Coronasmitte som en ny vare i min webshop. Jeg skal så bare finde en måde, hvorpå jeg på forsvarlig og effektiv vis kan putte mine inficerede kropsvæsker i en sikker beholder, som så kan sendes ud med posten til mine nye coronakunder.

Tilmeld
Besked om
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
Eva Mortensen(@eva-mortensen)
lørdag, 23 oktober 2021, 13:24 13:24

Jeg synes at en sådan ydelse bør være gratis. Man kunne evt underskrive et stykke papir. Så der ikke kommer nogen metoo “fnidder” bagefter. 🙂🙂

Eva Mortensen
Eva Mortensen(@eva-mortensen)
lørdag, 23 oktober 2021, 16:18 16:18

Du kan lave et arrangement med spisning og smitte.

Frank
Frank(@frank)
lørdag, 23 oktober 2021, 13:43 13:43

lige præcis Eva Mortensen
er covid ikke en allemandseje – lige som resten af den Gudsskabte jord og dens resurser.
At man ikke tager mere end man har brug for og giver resten vider til sin næste.
Det kan så være ok at lave en kontrakt så man ikke kommer i en eller anden spisfindig juridisk klemme bagefter.

Eva Mortensen
Eva Mortensen(@eva-mortensen)
søndag, 24 oktober 2021, 4:55 04:55

Jeg tænker måske at Søren Supersund kan komme på banen som superspreder ? Bare en idé ❤️🙂

Eva Mortensen
Eva Mortensen(@eva-mortensen)
søndag, 24 oktober 2021, 10:55 10:55

God bedring til ham 🙂

søren hansen
søren hansen(@soerensteen)
søndag, 24 oktober 2021, 12:36 12:36

Nu har der været blogs hver dag,,men idag er der ingen. Jeg syntes du skylder os,,efter forsøg på at blive smittet at give kalder det lige livstegn i mangel af bedre ord derfor. Så vi ikke blir urolige for dig gamle ven ;;))