Kategorier
Essentiel Mere sundhed Sundhedsbloggen

Her er de otte sundeste fødevarer mod corona

Kosten spiller en vigtig og alt for overset rolle i forebyggelsen af alvorlig covid-19-sygdom. Her er de otte fødevarer, som efter min vurdering er de sundeste i kampen mod corona: Æbler (alternativt løg)Laks (alternativt sild)Spinat (alternativt broccoli)Appelsiner (alternativt juice)Paranødder (alternativt kosttilskud med selen)Valnødder (alternativt græskarkerner)Alle slags grøntsager i store mængder (alternativt alle slags frugt)Cannabisolie (alternativt […]

Kosten spiller en vigtig og alt for overset rolle i forebyggelsen af alvorlig covid-19-sygdom. Her er de otte fødevarer, som efter min vurdering er de sundeste i kampen mod corona: Æbler (alternativt løg)Laks (alternativt sild)Spinat (alternativt broccoli)Appelsiner (alternativt juice)Paranødder (alternativt kosttilskud med selen)Valnødder (alternativt græskarkerner)Alle slags grøntsager i store mængder (alternativt alle slags frugt)Cannabisolie (alternativt […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x