Østrig vil indføre udgangsforbud for uvaccinerede: Vil Danmark følge trop?

Det skriver DR med den tyske avis Der Zeit som kilde.

DR:

“Det vil dog stadig være undtagelser, så det vil være muligt for uvaccinerede at forlade deres bopæl, hvis de enten skal på arbejde, på indkøb efter de daglige fornødenheder eller besøge nære familiemedlemmer.”

Den østrigske regering har været tæt allieret med den danske og den israelske i en slags frontløbende trekløver, hvor de tre lande har været først med de mest fascistiske tiltag under coronaen.

Det er min vurdering, at vi kan forvente, at den danske regering indfører den samme model som den østrigske for at lægge ekstra pres på os, der er fast besluttet på ikke at lade os vaccinere. Konsekvensen bliver så, at vi reelt bliver fanger i vores eget hjem. Jeg forventer, at Mette, Magnus og Søren vil begynde at tale om det nye fængselskoncept efter den 16. november, og så kan vi måske holde jul hjemme i fængslet. Mette & Co. vil selvfølgelig beklage, at det er nødvendigt, men vi er jo selv ude om det, da vi jo bare kunne vælge at tage sprøjten, som jo er helt frivillig.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
vibeke hansen
vibeke hansen (@vibeke-hansen)
søndag, 24 oktober 2021, 8:38 08:38

Har de selv modtaget en saltvands-indsprøjtning på christiansborg ???—- ingen beviser fra dem— de er jo ikke bleven syge .!!!!– nu må den langtids løgne corona ligge i graven—De vil kun os det værste, :-(((—-MAGT-mennesker er parasitter-der er være end den giftige havslange, der findes, —- AT de kan vælge løgnetaburetten, og tjene høj hyre på menneskets vælgere af dem, —- og lade os være den person de har fået betalt til at styre i deres gift-magt—- PØJ—- VRED—- Den magt er være end det værste der er sket på denne jord———– HVIS vi skal der ikke er vaccineret–hvem skal… Read more »