Østrig vil indføre udgangsforbud for uvaccinerede: Vil Danmark følge trop?

Det skriver DR med den tyske avis Der Zeit som kilde. DR: “Det vil dog stadig være undtagelser, så det vil være muligt for uvaccinerede at forlade deres bopæl, hvis de enten skal på arbejde, på indkøb efter de daglige fornødenheder eller besøge nære familiemedlemmer.” Den østrigske regering har været tæt allieret med den danske og den israelske … Læs videre Østrig vil indføre udgangsforbud for uvaccinerede: Vil Danmark følge trop?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
vibeke hansen
søndag, 24 oktober 2021, 8:38 08:38

Har de selv modtaget en saltvands-indsprøjtning på christiansborg ???—- ingen beviser fra dem— de er jo ikke bleven syge .!!!!– nu må den langtids løgne corona ligge i graven—De vil kun os det værste, :-(((—-MAGT-mennesker er parasitter-der er være end den giftige havslange, der findes, —- AT de kan vælge løgnetaburetten, og tjene høj hyre på menneskets vælgere af dem, —- og lade os være den person de har fået betalt til at styre i deres gift-magt—- PØJ—- VRED—- Den magt er være end det værste der er sket på denne jord———– HVIS vi skal der ikke er vaccineret–hvem skal… Read more »