Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Østrig vil indføre udgangsforbud for uvaccinerede: Vil Danmark følge trop?

Det skriver DR med den tyske avis Der Zeit som kilde. DR: “Det vil dog stadig være undtagelser, så det vil være muligt for uvaccinerede at forlade deres bopæl, hvis de enten skal på arbejde, på indkøb efter de daglige fornødenheder eller besøge nære familiemedlemmer.” Den østrigske regering har været tæt allieret med den danske og den israelske […]

Det skriver DR med den tyske avis Der Zeit som kilde. DR: “Det vil dog stadig være undtagelser, så det vil være muligt for uvaccinerede at forlade deres bopæl, hvis de enten skal på arbejde, på indkøb efter de daglige fornødenheder eller besøge nære familiemedlemmer.” Den østrigske regering har været tæt allieret med den danske og den israelske […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x