Jeg har mødt Allan Randrup i dag

Allan Randrup ønskede ikke at tage imod min flyer med evidensbaseret information om ernæring mod covid-19. Jeg mødte ham ved Trianglen på Østerbro her i eftermiddags, da jeg var ude og gå tur med en veninde iført mine valgplakater og med flyers i hånden. Vi bor begge på Østerbro. Pludselig siger min veninde: – Det … Læs videre Jeg har mødt Allan Randrup i dag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Brændgaard Total og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lone G
mandag, 25 oktober 2021, 20:43 20:43

Mon ikke de fleste ville blive bange, hvis der kommer en løbende bagfra og stikker et stykke papir op i ansigtet på en

HenrikR
lørdag, 30 oktober 2021, 19:59 19:59
Reply to  lone G

Ordene “Her er noget til dig. Evidensbaseret oplysning om ernæring mod covid-19” lyder ikke særlig truende i mine ører…

Per skriver: “Det er i hvert fald min fornemmelse, men det kan jo være, at jeg tager fejl.”

Vores intuition er ikke særlig højtråbende, så det er ret nemt at komme til at lytte til vores egne meninger i stedet. Så hvis du virkelig vil vide hvad Randrup tænker og føler, skal du bede en clairvoyant eller remote viewer om at stille ind på ham UDEN at vedkommende ved hvem det er han/hun skal stille ind på.

neo
neo
torsdag, 28 oktober 2021, 10:38 10:38
Reply to  lone G

Er det dig CoronaLone?

søren hansen
mandag, 25 oktober 2021, 20:45 20:45
Reply to  lone G

Jo for den da,, det ligner jo et våben 🤣

lone G
mandag, 25 oktober 2021, 22:15 22:15
Reply to  søren hansen

Ved du det hvis der er en der løber dig op bagfra