Jeg har mødt Allan Randrup i dag

Allan Randrup ønskede ikke at tage imod min flyer med evidensbaseret information om ernæring mod covid-19.

Jeg mødte ham ved Trianglen på Østerbro her i eftermiddags, da jeg var ude og gå tur med en veninde iført mine valgplakater og med flyers i hånden. Vi bor begge på Østerbro.

Pludselig siger min veninde: – Det er da Allan Randrup, der går der!

Straks løber jeg efter ham. Jeg haler ind på ham bagfra, hvor han kommer gående med sin hund. Da jeg er ved siden af ham stikker jeg min flyer op foran ansigtet på ham og siger: – Her er noget til dig. Evidensbaseret oplysning om ernæring mod covid-19.

Han kigger kort på flyeren, på min valgplakat og på mig. Derefter siger han “nej tak” og skynder sig væk.

Det første, jeg fornemmede var hans frygt. Jeg fornemmede, at manden godt ved, at han er helt afmarcheret, og at han kan risikere at blive straffet for samarbejdet med den globale besættelsesmagt.

Det næste, jeg mærkede på vejen væk fra vores meget korte møde på gaden, var formørkelsen af hans sjæl. Selvom det var skræmmende at mærke, så var medfølelse faktisk den primære følelse, som jeg forlod ham med. Han er en stakkel, der er blevet forført ind i at være talsmand for en agenda, som han slet ikke havde forudset ville være så stor, omfattende og langvarig.

Det er i hvert fald min fornemmelse, men det kan jo være, at jeg tager fejl.

Tilmeld
Besked om
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
lone G
lone G (@lone-g)
mandag, 25 oktober 2021, 20:43 20:43

Mon ikke de fleste ville blive bange, hvis der kommer en løbende bagfra og stikker et stykke papir op i ansigtet på en

søren hansen
søren hansen (@soerensteen)
mandag, 25 oktober 2021, 20:45 20:45
Reply to  lone G

Jo for den da,, det ligner jo et våben 🤣

lone G
lone G (@lone-g)
mandag, 25 oktober 2021, 22:15 22:15
Reply to  søren hansen

Ved du det hvis der er en der løber dig op bagfra

neo
neo (@neo)
torsdag, 28 oktober 2021, 10:38 10:38
Reply to  lone G

Er det dig CoronaLone?

HenrikR
HenrikR (@henrikr)
lørdag, 30 oktober 2021, 19:59 19:59
Reply to  lone G

Ordene “Her er noget til dig. Evidensbaseret oplysning om ernæring mod covid-19” lyder ikke særlig truende i mine ører…

Per skriver: “Det er i hvert fald min fornemmelse, men det kan jo være, at jeg tager fejl.”

Vores intuition er ikke særlig højtråbende, så det er ret nemt at komme til at lytte til vores egne meninger i stedet. Så hvis du virkelig vil vide hvad Randrup tænker og føler, skal du bede en clairvoyant eller remote viewer om at stille ind på ham UDEN at vedkommende ved hvem det er han/hun skal stille ind på.