Jeg var muligvis syg med covid-19 i går

Jeg blev smittet med corona den 21. oktober. I går, den 24. oktober, var jeg muligvis syg med covid-19. Jeg følte, at min krop var lidt mere varm, og jeg havde brug for lidt mere søvn. Det passer tidsmæssigt med, at symptomerne på smitte med delta-varianten af coronavirus sætter ind efter 3-4-dage.

I dag føler jeg mig frisk igen. Temperaturen og trætheden er faldet. Det kan selvfølgelig være, at jeg får det værre de følgende dage. Vi må vente og se, hvad der sker. Jeg har ikke haft andre sygdomssymptomer end varme og træthed, som er de klassiske tegn på, at immunforsvaret arbejder, som det er designet af naturen til.

Hende, som jeg valgte at blive smittet af, var reelt syg og var blevet PCR-testet positiv. Hun havde således covid-19 efter den herskende definition.

Da jeg ikke har set forskning, der dokumenterer, at PCR-testen kan finde coronavirus, så synes jeg ikke selv, at det giver mening at blive testet. Jeg forlader mig derfor 100 % på min egen evne til subjektivt at registrere sygdomssymptomer.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments