Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Breaking: Heunicke truer med lockdown og politiet træner kamp mod demonstranter

Heunicke truer i dag i bl.a. Ekstra Bladet med lockdown, hvis der ikke er flere, der bliver vaccineret. I morgen begynder politiet med store øvelser at træne indsættelse af større styrker mod civile uroligheder, beretter Avisen.nu. Jeg frygter, at vi går en voldelig vinter i møde, hvor magthaverne vil forsøge at presse de sidste af […]

Heunicke truer i dag i bl.a. Ekstra Bladet med lockdown, hvis der ikke er flere, der bliver vaccineret. I morgen begynder politiet med store øvelser at træne indsættelse af større styrker mod civile uroligheder, beretter Avisen.nu. Jeg frygter, at vi går en voldelig vinter i møde, hvor magthaverne vil forsøge at presse de sidste af […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x