Endnu en læge prøver at bortforklare, at vaccinerede bliver indlagt med corona

Ekstra Bladet har bragt et interview med Lars Østergaard, som er professor ved Aarhus Universitet og ledende overlæge ved Aarhus Universitetshospital.

Det er voldsomt at være vidne til en så høj grad af ignorance fra en fagperson. Artiklen er samtidig et eksempel på det, jeg havde forudset fra starten: Når man springer de lange Fase 3-effektstudier over og går direkte til markedsføring, så ender man ud i politiske fortolkninger af sygdom og død i stedet for videnskab. Lars Østergaard foretager efter min mening en politisk og ikke en videnskabelig fortolkning, hvilket på sin vis er forståelig, da der ikke er noget ordentligt videnskabeligt grundlag at udtale sig på, da myndighederne har tilladt, at medicinalindustrien er sprunget den forskning over.

Det fremgår af Lars Østergaards officielle CV, at han under “SELECTED SCIENTIFIC COMMITTEES AND BOARDS” er medlem af “National health committee for the handling of Covid-19, counselor for the Danish Helath Authority (and various committees previously)”. Hans udtalelser bør derfor tages med et meget stort gran salt.

Tilmeld
Besked om