Hvem er Den Globale Mafia, der står bag coronaen?

Jeg har tidligere skrevet, at jeg mener, at det er en global mafia, der står bag coronaen. Jeg har også tidligere skrevet, at jeg opfatter coronaen som en vertikal verdenskrig. Jeg vil her uddybe, hvad jeg mener med det.

Den Globale Mafia

Den Globale Mafia er et magtfuldt personnetværk i de organisationer, der reelt dikterer Danmarks politik om internationale forhold. Coronaen har helt fra starten været en international sag, hvor Danmark som den lille i klassen reelt ikke har haft meget andet at gøre end at makke ret og gøre det samme, som de store gør, da vi ellers ville være udenfor.

Øverst i magtpyramiden har vi dem, der udarbejder den globale politik. Det omfatter bl.a. World Economic Forum, Council of Foreign Relations, Rockefellers og Bank for International Settlements. Det er min hypotose, at coronaprojektet er udtænkt her.

I det næste lag i magtpyramiden har vi de globale aktører, der distribuerer den fra toppen besluttede politik. Det omfatter bl.a. WHO, Verdensbanken, FN, NGO’er og “filantroper” som Bill & Melinda Gates Foundation.

Først herefter kommer den nationale regering og dens magtapparat i form af politi, domstole, militær, myndigheder, etc. Det er også her, hvor vi finder udvalgte videnskabelige autoriteter, der skal levere den nødvendige lokale etos til den besluttede politik. Det er dette led i magtpyramiden, der udfører politikken, mens de reelt har meget lidt selvstændig indflydelse på den.

Lige over målgruppen, som er os, befolkningen, finder vi propagandisterne i form af mainstream-medierne, fakta-tjekkere, sociale medier samt specialister i psykologisk krigsførelse.

Resultatet af denne top-down-styrede proces er den coronapolitik, som vi døjer med til daglig.

Den Globale Mafia er den formentlig psykopatisk magtliderlige del af den øverste del af magtpyramiden samt netværket af personer, der leverer de nødvendige incitamenter – pisk eller gulerod – til deres håndlangere hele vejen fra toppen ned til til den menige journalist på DRs nyhedsredaktion.

Den Vertikale Krig

De to foregående verdenskrige var horisontale, hvor nationer og alliancer af nationer førte krig mod hinanden.

Coronakrigen er efter min opfattelse Tredje Verdenskrig, og det er Den Vertikale Krig. Det betyder, at nationerne holder sammen, mens deres fælles, reelle fjende er Den Globale Mafia.

Vi er ikke vant til at tænke på krig på den måde, ligesom vi ikke er vant til at tænke på våben på den måde, som de bliver brugt nu.

Jeg vil dog anbefale alle at begynde at se det, som det er: krig!

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments