Ernæring bliver HARDCORE censureret på LinkedIn!

For at teste hvor hardcore LinkedIns censursystem er overfor mig, så oprettede jeg i forgårs en ny profil der.

Jeg nåede at udvide mit netværk fra 0 til 1 kontakt, i min gamle profil havde jeg 10.000 kontakter, før jeg her til morgen kunne konstatere, at også min nye konto er blevet spærret.

Det eneste, jeg havde gjort var, at jeg som coverbillede havde postet dette billede, og jeg havde skrevet, at LinkedIn censurerer evidensbaseret information om ernæring mod covid-19:

LinkedIns officielle argument for at slette mig er, at jeg opfører mig “uprofessionelt”. LinkedIn mener således, at det er uprofessionelt at gøre opmærksom på, at LinkedIn agerer uprofessionelt ved at udføre sundhedsfaglig censur af en professionel akademiker med mange års erfaring som offentlig formidler og debattør.

LinkedIn, eller rettere den del af Den Globale Mafia, der kontrollerer LinkedIns deltagelse i coronaprojektet opererer tilsyneladende ud fra dette motto:

If you can’t beat him, delete him

Klinkeklonke foran Microsoft i Lyngby?

LinkedIn har tilsyneladende ikke noget kontor i Danmark, da de har samlet deres skandinaviske operationer i Stockholm.

LinkedIn er ejet af Microsoft.

Microsoft har hovedkontor i Danmark på Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby. Hvis nogen vil lave en meget larmende demonstration foran Microsoft, så kommer jeg gerne og holder en brandtale om den censur, som Microsoft udfører via LinkedIn.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
torsdag, 28 oktober 2021, 7:42 07:42

Ernæringseksperter bliver censureret.
Først Camilla Plum får bøder, så får Christian Bitch en kopi sag på halsen så Per Brændgård på Linkedin wtf 🙂🙂