SF’s politiske leder i København smittet med corona efter vaccination

DR skriver via TV2 Lorry, at SF’s politiske leder og Sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune, Sisse Marie Welling, tirsdag aften måtte forlade debatmøde, da der åbenbart under mødet kom et PCR-testsvar om, at hun var testet positiv for corona.

DR:

“SF’s politiske leder i København har desuden oplyst til lokalstationen, at hun er fuldt ud vaccineret, og at det positive svar kom efter en rutinetest.”

Jeg spørger: Hvorfor er Sisse Marie Welling blevet “rutinetestet” for corona, når hun er fuldt vaccineret, og når hun ikke har nogen symptomer?

Episoden stinker af propagandastunt!

Åh, jeg ville elske et debatmøde med Sisse Marie Welling, men det er der jo nok meget stærke kræfter i København, der vil forhindre. Min eneste mulighed er derfor at blive valgt ind, så de bliver tvunget til at høre på mig, inden de får indført den totalitære socialistiske kontrolstat i København.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
torsdag, 28 oktober 2021, 8:36 08:36

Hej Per
Ja, jeg be’r virkelig til, at du bliver valgt ind 🙏 Masser af lys til det 🌞🌞🌞 Og megatak for alt det du gør 🙏💜
Knus og kram 😘😍🤗
Hanne

Frank
fredag, 29 oktober 2021, 10:23 10:23

Det er sq en parodi – “hun må forlade et debatmøde” så har hun så lige har kunne smitte hele buntet – en landsforræder, en dødelig terrorist osv. at de ikke selv kan se idotiet råber jo til himmelen.