Jesus var “uprofessionel” og brugte “hadefuld retorik”, så han ville blive censureret i dag

Hvis Jesus havde ventet 2000 år med at kommunikere til folket, så ville han formentlig være bandlyst på LinkedIn og konstant i fængsel på Facebook. LinkedIn ville mene, at Jesus var “uprofessionel”, mens Facebook ville mene, at Jesus brugte en “hadefuld retorik” og spredte “falske oplysninger”. Her er en lille samling af nogle af Jesus’ … Læs videre Jesus var “uprofessionel” og brugte “hadefuld retorik”, så han ville blive censureret i dag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 29 oktober 2021, 9:16 09:16

Vi kan da afprøve dette citat, på “lamestream” media (som Mike Adams, Brighteon.com kalder dem) og se hvad der sker..😉

“Slanger! Øgleyngel! Hvordan vil I undgå at blive dømt til Helvede?”

fredag, 29 oktober 2021, 9:56 09:56

…. se først bjælken i dit eget øje og hjælp så din næste med splinten i hans Vi kan kun vinde kampen som igennem ild – selvransagelsen. Erkendelsen af at vi selv er synder og har brug for Ham og Hans vejledning så vi kan gå på den smalle vej. Hver dag er en ny dag og hver dag har vi brug for omvendelse fra os selv. Kirken er de troendes fællesskab – en kirken fuld af synder der er villige til at ændre sig efter Ordet som som blev kød og tog bolig ibland os. Som Einstein og Bohr… Read more »