Prognose: Slette-Mette bliver ofret nu

Det er min vurdering, at Mink- og SMS-skandalen gør, at Mette Frederiksen umuligt kan fortsætte som Statsminister med blot en nogenlunde troværdighed i behold.

Det er min vurdering, at de højere magthavere nu vil ofre Mette Frederiksen. Det er en velkendt strategi, at man planlægger syndebukke, der kan tage skraldet, så projektet kan få lov til at fortsætte med blot nogle få, underordnede justeringer.

Det er min vurdering, at de højere magthavere er særdeles tilfredse med Mette Frederiksens indsats for coronaprojektet, så selvom hun nu står til at forlade toppen af dansk politik, så vil hun formentlig blive forfremmet til en endnu højere magtpositition i en af de organisationer, der reelt udgør den globale regering, der dikterer coronapolitikken.

Ligesom Søren Brostrøm har fået en topstilling i WHO, som selvfølgelig intet har med bestikkelse at gøre, så er Mette Frederiksen sandsynligvis også blevet stillet en topstilling i udsigt, når hendes bidrag til coronaprojektet er afsluttet. Det kan f.eks. være i EU, Big Tech (som Helle Thorning), World Economic Forum, FN eller måske en nystartet NGO, der fra en ny vinkel skal lave propaganda for coronahistorien.

Det er desuden min vurdering, at hvis vi får en Venstre-regering igen, så vil den eneste ændring i coronapolitikken blive, at vi går fra lockdown til lockout. Det vil sige, vi går fra at lukke hele Danmark ned, når tallene siger det, til “kun” at udelukke de uvaccinerede fra erhvervslivet og andre dele af samfundet. Lad os også huske på, at det var Venstre-statsministeren Lars Løkke Rasmussen, der underskrev den strategiske samarbejdsaftale med World Economic Forum, der efter min vurdering er en væsentlig del af årsagen til, at Danmark har handlet så irrationelt og selvdestruktivt på coronasituationen.

The Computer Says No

Denne video giver en humoristisk vinkel på, hvordan det er at leve i det teknokratiske samfund, hvor computerne (og dem der kontrollerer computerne) har magten.

Tilmeld
Besked om
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank (@frank)
fredag, 29 oktober 2021, 10:16 10:16

som du selv skriver så er det lige meget, hvem vi får efterfølgende. Nu så jeg Debatten i går om de slette SMSer men det er ikke anderledes en alle de e-mails som er slette og forsvundet – Mener det var i Tibet sagen, SSI og et par andre. Sagen er den at vi har været alt for tavse alt for længe og “de gode tider” ikke lige kommer tilbage – hvor vi troede vi have demokrati og bare kunne låne, købe, ryge, rejse og feste som vi ville. Langsom men sikkert er vi blevet kogt som frøer og de… Read more »

Skovsby
Skovsby (@skovsby)
fredag, 29 oktober 2021, 10:19 10:19

Ja de næste par år bliver nok et shitshow af historisk proportioner.