Prognose: Slette-Mette bliver ofret nu

Det er min vurdering, at Mink- og SMS-skandalen gør, at Mette Frederiksen umuligt kan fortsætte som Statsminister med blot en nogenlunde troværdighed i behold. Det er min vurdering, at de højere magthavere nu vil ofre Mette Frederiksen. Det er en velkendt strategi, at man planlægger syndebukke, der kan tage skraldet, så projektet kan få lov … Læs videre Prognose: Slette-Mette bliver ofret nu
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
fredag, 29 oktober 2021, 10:16 10:16

som du selv skriver så er det lige meget, hvem vi får efterfølgende. Nu så jeg Debatten i går om de slette SMSer men det er ikke anderledes en alle de e-mails som er slette og forsvundet – Mener det var i Tibet sagen, SSI og et par andre. Sagen er den at vi har været alt for tavse alt for længe og “de gode tider” ikke lige kommer tilbage – hvor vi troede vi have demokrati og bare kunne låne, købe, ryge, rejse og feste som vi ville. Langsom men sikkert er vi blevet kogt som frøer og de… Read more »

Skovsby
fredag, 29 oktober 2021, 10:19 10:19

Ja de næste par år bliver nok et shitshow af historisk proportioner.