Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Testikelundersøgelse: Kvinder søges

Formålet med denne undersøgelse er at besvare spørgsmålet: Er det sandt, at frihedskæmpermænds testikler er større end fåresygemænd? Definitioner: Testikler: Den testosteronproducende del af de mandlige kønsorganerFrihedskæmpermænd: Mænd der kæmper for vores frihed nu under coronabesættelsenFåresygemænd: Mænd der stoler blindt på propagandaen, og som følger flokken på vejen ind til den totalitære stat Du kan […]

Formålet med denne undersøgelse er at besvare spørgsmålet: Er det sandt, at frihedskæmpermænds testikler er større end fåresygemænd? Definitioner: Testikler: Den testosteronproducende del af de mandlige kønsorganerFrihedskæmpermænd: Mænd der kæmper for vores frihed nu under coronabesættelsenFåresygemænd: Mænd der stoler blindt på propagandaen, og som følger flokken på vejen ind til den totalitære stat Du kan […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x