Jeg har nu skrevet første kapitel til min næste bog

Min næste bog kommer til at handle om mine personlige erfaringer med cannabis og meditation – eller potmeditation, som jeg kalder det.

Arbejdstitlen er ‘POTMEDITATION – Mine erfaringer med cannabis og meditation’.

Jeg er i dag blevet færdig med første kapitel: ‘KAPITEL 1: CANNABIS, LOVGIVNING OG POLITIK’.

Kapitlet slutter således:

Ja, der er mange politiske interesser, der arbejder for at fastholde den nuværende lovgivning. Det skal dog ikke forhindre en bog som denne i ved hjælp af oplysning at trække lidt i den anden retning – i retning af frihed og selvbestemmelse.

Jeg glæder mig til at fortsætte skrivningen i morgen. 🙂

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan Aftning
lørdag, 30 oktober 2021, 22:02 22:02

– og rygningen 🙂

Frank
søndag, 31 oktober 2021, 9:26 09:26

Spændene som med alt andet handler det om selvindsigt – er det mig som styre stoffet eller er det stoffet som styre mig …og så det lige meget om det handler om alkohol, spil, mad, workaholik, shopaholik eller pot. det tog magten fra mig men det er ikke ensbetydende med jeg i dag er modstander. Det har være med til at åbne mine øjne for nogle dimensioner som jeg ikke tror jeg vil, hvis ikke. Jeg have nok løbet rundt i hamstehjulet og bræet som et får. jeg har taget alt fra mælk og alkohol til opium, coke, speed mm.… Read more »