Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Ny forskning: Folk, der siger nej tak til vaccinen, er mindre intelligente

En videnskabelig undersøgelse er blevet meget populær blandt tilhængere af covid-19-vaccinerne, da den angiveligt viser, at vi, der siger nej tak til vaccinen, er mindre intelligente end dem. Det drejer sig om en psykologisk undersøgelse med titlen Pre-pandemic cognitive function and COVID-19 vaccine hesitancy: cohort study publiceret i det videnskabelige tidsskrift Brain, Behavior, and Immunity […]

En videnskabelig undersøgelse er blevet meget populær blandt tilhængere af covid-19-vaccinerne, da den angiveligt viser, at vi, der siger nej tak til vaccinen, er mindre intelligente end dem. Det drejer sig om en psykologisk undersøgelse med titlen Pre-pandemic cognitive function and COVID-19 vaccine hesitancy: cohort study publiceret i det videnskabelige tidsskrift Brain, Behavior, and Immunity […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x