Hvis I brænder jeres valgsedler, så bør I også brænde jeres pengesedler

Jeg forstår jer godt, hvis I har lyst til at brænde jeres stemmesedler den 16. november og dermed vise med ultimativ konsekvens, at I absolut ikke vil deltage i det syge, politiske system.

Jeg er heller ikke i tvivl om, at det politiske system i Danmark er sygt helt ind i kernen. Jeg vælger så med den bevidsthed at gå til valg – som en læge der vælger at behandle en meget syg patient.

Jeg tvivler heller ikke på, at den politiske syge kan være smitsom, hvis man kommer ind i systemet. Men ligesom coronavirus kan smitte og føre til covid-19, så kan man med et velfungerende immunforsvar tage bad i virus uden at blive syg. På samme måde er det også muligt at gå ind i konventionel politik uden at blive smittet af den politiske syge. Det er i hvert fald min faste overbevisning. Ellers ville jeg ikke stille op.

Kujoner afbrænder stemmesedler

Tillad mig også, i al venlighed, at påpege det ulogiske, inkonsekvente og kujonagtige i den politiske aktivitet som masseafbrænding af valgkort foran Christiansborg er.

Pengesystemet er et andet sygt system, som er mindst lige så politisk som Kommunal- og Regionalvalg. Hvorfor laver I ikke også masseafbrænding af jeres pengesedler for at vise jeres foragt for pengesystemet, og at I absolut ikke vil deltage i det? I behøver ikke brænde alle jeres pengesedler af. Måske bare en tusindkroneseddel pr. demonstrant. Eller måske ønsker I kun at træde ud systemet, når jeres træden ud ikke har nogen konsekvens for jer selv? Hvis det er tilfældet, så er det måske bare god, gammeldags egoisme, der driver jer? Eller er I en flok kujoner, der har fået en fiks idé, som I ikke har tænkt til ende?

Pengesystemet i det politiske system i Danmark er i øvrigt sådan designet, at når en masse frihedskæmpere brænder stemmesedlerne i stedet for at stemme på andre frihedskæmpere, der tør vove sig ind i løvens hule, så ender de etablerede partier med at score kassen på det, så de dermed øger deres magt. Afbrænding af stemmesedler svarer derfor reelt til at levere stemmerne til Socialdemokratiet eller Venstre. Det er blot en mere dramatisk og paradoksal måde at gøre det på.

Vi kan nok også blive enige om, at Facebook er et sygt system med al deres censur. Hvorfor arrangerer I så ikke også massesletning af jeres Facebook-profiler i protest? Eller hvad med simpelthen at afbrænde jeres computere og smartphones på Christiansborg Slotsplads i protest mod World Economic Forum og Den Fjerde Industrielle Revolution?

I ved, at jeg godt kan lide at drille og provokere, så tag ikke dette indlæg alt for personligt. Jeg prøver blot at udfordre jer, så masseafbrændingen ikke bliver en ny, blind flokhandling, der kun tjener de mørke magthavere.

Jeg er i øvrigt blevet inviteret til at deltage i afbrænd-valgkort-demonstrationen den 16. november. Det vil jeg gerne. Jeg vil møde op iført mine valgplakater og opfordre jer til, at I bruger jeres stemmesedler og sætter krydser ved mig i stedet for at spilde ilden på en barnlig happening. Alternativt vil jeg opfordre jer til som minimum også at afbrænde en tusindkroneseddel, så vi kan se, at I er parate til også at tage nogle personlige konsekvenser for det, I kæmper for.

Tænk lidt dybere. Tænk nogle flere skridt frem. Tak.

Og husk: Jeg elsker jer, uanset hvad I brænder af eller brænder for. Jeg selv vil nøjes med at være Brænd-gaard.

Tilmeld
Besked om
34 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
mandag, 1 november 2021, 7:07 07:07

Sikken en hovedløs sammenligning.
Jeres såkaldte “valg” er helt igennem falskt. Absolut bedrag og fiktion fra ende til anden, og at I prøver at blive ved med at lokke godtfolk til at afgive deres “stemme” er vildledning, når det er værst. Men det skal heldigvis nok få ende meget snart.

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
mandag, 1 november 2021, 14:46 14:46

Nej, de spiller ingen rolle overhovedet, Per, og det ved du udmærket godt. At “politik” er noget, vi er “nødt” til at benytte er en komplet floskel og har intet med virkeligheden at gøre. Danmark er en meget lille spiller i hele det her “virus”-bedrag af vor verdens befolkning. “Kommunalpolitik” er intet andet end en illusion, der er styret med hård hånd af “loge-troldene”, og vi kán kun bryde med illusionerne og al fiktionen ved slet ikke at acceptere dem mere og ved på ingen måde at anerkende de fiktive rammer, som “systemet” desperat forsøger at sætte op og vedligeholde.… Read more »

Frank
Frank (@frank)
mandag, 1 november 2021, 16:50 16:50
Reply to  clwnthr.

Clwnthr. jeg er med på at Danmark bare er en lille lus i det store spil om magten men når du skriver at “vi kan kun bryde med illusionerne og al fiktionen ved slet ikke at acceptere dem mere og ved på ingen måde at anerkende de fiktive rammer” Så kunne jeg godt tænke mig at høre om din virkelighed og hvad din alternative plan så går ud på. Jeg mener der er stor forskel på et kommunal valg og et folketingsvalg. Jeg er med på at mange lokalpolitiker også er ramt af fiktionen og illusionerne men det er tros… Read more »

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
tirsdag, 2 november 2021, 10:23 10:23
Reply to  Frank

Du benytter de samme floskler som Flemming, Per, m.v., men de holder på ingen måde vand, Frank. Såkaldt “valg” er ét stort bedrag, uanset om det er “kommunal-” eller “folketingsvalg”. Din “stemme” tæller absolut íntet, for det er ét stort bedrag, hvor “loge-troldene” kun og egenhændigt vælger dem ind, som de lyster. Der bliver snydt og bedraget på alle fronter, når det kommer til illusionen om “folkevalg”, så nej, man kan på ingen måde gøre nogen form for forskel via såkaldt “politik”. Afgivelse af sin “stemme” er kun og udelukkende underkastelse af “systemet”, som via kontrolleret opposition i hobetal desperat… Read more »

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
onsdag, 3 november 2021, 22:35 22:35

Som jeg skrev til Flemming, og som han selvfølgelig blot slettede, for censur er jo åbenbart en “frihedskæmpers” bedste våben 😉 Kommentar til Flemmings debat med Morten Wilder ang. dét at “stemme”: “”Jamen, hvordan”-Flemming kan jo give sig til rent faktisk at lytte til svaret på sit eget evindelige spørsgmål, når han netop íkke kommer ind. Eller efter, at han kommer ind og har siddet fast uden at få gjort det mindste i en årrække. Som om man kan ændre “loge-troldenes” dagsorden ved at opstille ganske få kandidater til et kommunalt “valg”. Enten kommer de aldrig ind, eller også får… Read more »

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
torsdag, 4 november 2021, 15:26 15:26

Stråmand, Per, der stod klart og tydeligt “Indtil den dag nok indser, at græsset er grønnere på den anden side, og vi rent faktisk kan ændre hele samfundet med ét og vælte alt det rådne.”

Som det fremgår direkte af det skrevne: Når vi er nok.

Indtil da, må vi skabe vore egne små og større samfund, som ikke danser efter “systemets”/fiktionens pibe. Det burde alle tænkende godtfolk komme igang med i stedet for at deltage i det bedrag, der kalders “folkevalg”.

Last edited 23 days ago by clwnthr.
clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
fredag, 5 november 2021, 8:45 08:45

Du mener “stemmesedler”. Når godtfolk indser, at deres såkaldte “valg” er 100 % falskt og fiktivt, så bliver de med ét langt mere frie, end de nogensinde før har været, og dermed kommer vi alle langt længere i hele vores kamp for reel frihed. Det vil vi aldrig gøre ved at deltage i bedraget og indvillige i at være et “nummer” i “statens system”, som vi gør, når vi påtager os “systemets” såkaldte “stemmeseddel”. Men igen, endnu en stråmand, Per. Som Flemming gentager du blot samme floskler og samme spørgsmål og nægter at lytte til og læse de reelle svar,… Read more »

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
fredag, 5 november 2021, 18:03 18:03

Hvad er løsningen, når du ikke kommer ind, Per ?

Hold nu op med bare at gentage det samme spørgsmål om og om igen, når du har fået konkret svar ovenfor. Du agerer “loge-trold”, Per, præcis lige som Flemming Blicher gør. I narrer dog ingen længere, det ved I vel efterhånden 😉

Men “the show must go on” selvfølgelig. Trist skæbne.

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
fredag, 5 november 2021, 20:57 20:57

Ikke, når det er på bekostning af at forblive et nummer i “systemets” vold og magt.

Vi skal ud på den anden side, hvor der rent faktisk er frisk luft at indånde igen.

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
lørdag, 6 november 2021, 8:30 08:30

Afgjort. Men bilder man folk ind, at man kan ændre det hele “indefra” og får dem derved til at sidde fast i fiktionen, så ændrer man intet. Den del virker ganske bevidst i bl.a. dit og Flemmings tilfælde.

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
mandag, 8 november 2021, 11:28 11:28

Det syge system har ingen fremtid, Per, det er én stor fiktion. Hvad får dig til at tro, at mennesker har nogen form for ret til at lave love for andre mennesker ?

Det bliver aldrig frihed i ordets egentlige forstand.

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
mandag, 8 november 2021, 18:37 18:37

Du besvarede ikke mit direkte spørgsmål, Per. Det ta’r jeg dog som en selvfølge fra din side.

Det har intet at gøre med, hvad jeg end måtte ønske. Det eneste gældende ér og bliver “Do No Harm”. “Du må ikke skade andre”, så simpelt er det.

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
fredag, 12 november 2021, 21:26 21:26

Alting kan diskuteres, Per, men “Gør ingen skade” er ganske simpelt. Hovedpointen hér er, at hvis du deltager på fiktionens 100 % falske præmisser, hvordan vil du så gemme dig for samme, når den kommer for at tvangs-“vaccinere” dig. Derfor skal vi, hver og én, sige fra nu, før det er for sent. Det er nu, linjerne skal trækkes op og foden skal sættes ned, og íkke først, når det hamrer på døren fra den såkaldte “stats” side. At vi ikke “er nok”, er en flosklen, for det bli’r vi aldrig tids nok. Men når først masserne ser, at det… Read more »

clwnthr.
clwnthr. (@clwnthr)
lørdag, 13 november 2021, 16:44 16:44

Jo tak.

Frank
Frank (@frank)
mandag, 1 november 2021, 8:59 08:59

der er ikke noget galt i penge – det er måde vi betragter dem på den er gal med…. lidt ligesom en hammer. Man kan brug den som værktøj eller man kan bruge den som et våben til at slå andre ihjel med. Penge er en praktisk opfindelse og kontanter, og en vigtig del i et suverent land. du har dog ret i at lokalvalg er noget andet end folktingsvalg og det er dumt at brænde stemmesedlen i kommunaltvalg – som du siger er det at give modstanderene en stemme. Paradokset er bare at vi er mange som ikke bor… Read more »

Iben
Iben (@iben)
mandag, 1 november 2021, 8:59 08:59

Tak for artiklen. Stor ros til dig for at ville give det et forsøg. Jeg er heller ikke i tvivl om, når man ser på alt dit hårde arbejde, at du vil gøre dit absolut bedste. Dog er systemet, er jeg bange for, sat op til, at de, der opererer i det vil komme til at begå overgreb på om ikke andre, så dem selv. Men det lyder som om, at du har overvejet det nøje og jeg håber, at det vil tjene den gerning, som jeg tror, du inderligt brænder for. Hvis jeg var i dit distrikt, var min… Read more »

Malue Montclairre
Malue Montclairre (@malue-montclairre)
tirsdag, 2 november 2021, 9:56 09:56

Penge vs. valgkort! Penge har en værdi fordi de reelt kan byttes til noget værdifuldt som man kan bruge. Valgkort har ingen værdi idet det ikke kan byttes til noget som reelt kan bruges. Hvis det kunne bruges, ville det ikke være lovligt 😉 Et valgkort burde være guld værd! Og der var ikke noget vi hellere ville, end at stemme, men magtens centrum er flyttet udenfor Danmark og ind i WEF, WHO m.fl. og disse enorme institutioner har en transhumanistisk menneskefjendsk agenda som ikke ændres med politik. Hele systemet er et kriminelt kartel, og hvis Danmark var selvbestemmende, ville… Read more »

Margrethe
Margrethe (@margrethe)
onsdag, 3 november 2021, 7:51 07:51

Mette Frederiksen vil få svært ved at skjule smilet, hvis I får overtalt alle hendes modstandere til at undlade at stemme til kommunal og regionalvalg. Hvilken fest for regeringspartierne! Men til jer, der vil boykotte valg fordi I ikke vil støtte det herskende “rådne system”: Hvad vil I så? Flytte ud på heden og leve af at grave regnorm op? Hver eneste gang i går ud og handler, støtter i med 90 procents sandsynlighed det herskende system. I har vel set denne film Når I boykotter valg gør I vel det samme med jeres indkøb, hvis der skal være lidt… Read more »