Ny undersøgelse: 100 % af covid-19-vaccinedødsfald skyldtes 5 % af batcherne

The Exposé har nogle dygtige nørder ansat. De har nu gransket videre i den store database over bivirkninger til vacciner med et forbløffende resultat.

Du kan læse den engelske artikel her.

I databasen kan man søge på hvilke batchnumre, der er koblet til hvilke indrapporterede vaccinebivirkninger. Batchnummeret (eller lot-nummeret) henviser til den produktionsomgang på fabrikken, som den pågældende sprøjte kommer fra.

Gennemgangen viser, at en meget stor andel af de indrapporterede dødsfald og andre bivirkninger til covid-19-vaccinerne kommer fra en meget lille andel af batchnumrene.

Det kan der være flere forskellige årsager til. En af dem er fejl i bestemte produktioner, så der ved uheld er kommet skadelige materialer i nogle af vaccinerne. Vi har allerede set, at Japan har trukket nogle vacciner tilbage, fordi de har fundet mystiske metalgenstande i dem. Det er blevet slået hen som fejl.

Operativ kontrol i biologisk krig

Den mere dystre fortolkning er, at det er en bevidst taktik fra fjenden som led i en biologisk krigsførelse, at det kun er nogle få produktioner af vaccinerne, der på en eller anden måde bliver forgiftet. På den måde kan de kontrollere hvilke områder, der skal rammes, og hvor hurtigt bivirkningerne og dødsfaldene skal indtræde. Det giver et ekstra niveau af operativ kontrol sammenlignet med, hvis alle de producerede vacciner var lige skadelige. Denne taktik betyder også, at fjenden kun behøver kontrollere nogle få personer på vaccinefabrikkerne og ikke nødvendigvis hele fabrikken.

Den gode nyhed er, at der jo så også er 95 % sandsynlighed for, at man har fået en sprøjte fra en af de batcher, der ikke er forgiftet. Det giver håb for dem, der har fortrudt, at de er blevet stukket og for os, der har kære, der har ladet sig stikke af propagandaen og det sociale pres.

Da vi jo desværre kan se frem til at skulle stikkes regelmæssigt i fremtiden for at bevare vores adgang til samfundet, så er det bare med at hoppe af vaccinetoget så hurtigt som muligt. Hvis de to første sprøjter har været rene, så kan man måske slippe for alvorlige bivirkninger, hvis man siger nej tak til boosteren og alle andre ubehagelige tilbud, der måtte komme fra den kant fremover.

Og friheden, ja, den må vi jo så tilkæmpe os på andre måder end vaccinemani.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
vibeke hansen
mandag, 1 november 2021, 17:27 17:27

ufff—- jeg holder mig laaaangt væk fra sprøjten :-))) tak per bræendgård for at bekræfte dette