Kategorier
Gæstebloggen Public

SW: Kvalmende opråb fra oppositionen om Slette-Mette

Gæsteindlæg af SW

Der er næppe noget mere kvalmende hyklerisk, end når den anden halvdel af monarkens Folketing, den såkaldte ‘opposition’, råber op om Slettemettes sms’er.

For hvem var det nu, der på ægte christianborgsk sørgede for at lukke Irak- & Afghanistan-kommissionen samt dumpe alt det indkommende magtkritiske bevismateriale ned i et sort arkivhul, netop da kommissionen stod for at skulle afhøre de mest centrale ‘ansvarlige’, herunder Anders Fogh Rasmussen?!?

Eller som Venstre skrev i sit regeringsoplæg forud for Folketingsvalget i 2015:

“Regeringen finder, at grundlaget for den danske deltagelse i Irakkrigen og forhold omkring danske soldaters tilbageholdelse af personer under den danske krigsdeltagelse i henholdsvis Irak og Afghanistan allerede er tilstrækkeligt belyst.”

Ih ja, for når man netop står foran at skulle afhøre den (næst efter Margrethe Glücksburg) øverste ‘ansvarlige’ bag den forbryderiske danske krigsdeltagelse, så er sagen vist “tilstrækkeligt belyst”. Og så slipper man jo også for at skulle gøre det samme i forhold til Libyen og Syrien etc.

Tilmeld
Besked om
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x