Hvem er de eksperter, der nu anbefaler at genindføre coronapas og mundbind?

DR bringer i dag dag endnu en propagandaartikel, der taler for nye coronarestriktioner. Tendensen nu er, at det primært eller kun er de uvaccinerede, som det skal gå ud over. Endnu engang tegner der sig et billede af, at DR udvælger eksperter, der er økonomisk forbundet med parter, der har mange penge og politiske særinteresser … Læs videre Hvem er de eksperter, der nu anbefaler at genindføre coronapas og mundbind?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 2 november 2021, 17:48 17:48

Det er rigtig godt gravet. Cavlingpris til dig!

tirsdag, 2 november 2021, 18:15 18:15

Det er fuld stædigt åndssvagt at os uvaccinerede skal jages sådan. Idag på ssi dashboard var der 451 uvaccinerede,,27 der havde fået første stik og så hele 1048 færdigvaccinerede der var smittet. Indlagte ser det sådan her ud. 83 uvaccinerede,,5 der havde fået første stik og så 160 der er færdigvaccinerede. Jeg har virkelig lyst til at anmelde disse såkaldte eksperter til politiet,,for chikane af uvaccinerede. Man blir sgu så træt af det !!

onsdag, 3 november 2021, 10:47 10:47

Jeg kan ikke helt greje Søren Riis Paludans logik. Hvordan kan det være de uvaccinerede, der driver smitten, når de vaccinerede har dobbelt så mange indlagte og smittede jf. SSI?
Og når især vi er så få tilbage, der ikke er vaccineret, så kan jeg slet ikke få hans logik til at give mening.
Er der nogen her, der ved, hvordan man sætter sig ind i disse “eksperters” tankegang?