Jeg er nu rask igen efter coronasmitte

Jeg lod mig frivilligt udsætte for coronasmitte for 12 dage siden. Jeg vil her beskrive, hvordan det gik. Efter 2-3 dage begyndte jeg at blive lidt varm i kroppen og mere træt. Det tolkede jeg som tegn på, at mit immunforsvar nu var i gang med at respondere på det nye coronavirus. Jeg havde heldigvis … Læs videre Jeg er nu rask igen efter coronasmitte
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
9 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
tirsdag, 2 november 2021, 19:26 19:26

Antistoffer bliver først udviklet efter ca. 10 dages sygdom, som en konsekvens af at immunforsvaret skal bruge ekstra hjælp.. du har 100% ikke antistoffer når du kun har haft symptomer i 3 dage 🙂

Satyadharma
torsdag, 4 november 2021, 1:05 01:05
Reply to  Silas

Dette er ikke korrekt. Man kan sagtens være asymptomatisk smittet og danne antistoffer.

Silas
onsdag, 3 november 2021, 8:28 08:28

Ja det er ret kompliceret med antistofferne. Nogle udvikler dem alligevel uden symptomer, og man kan også have kryds immunitet fra andre Coronavirus typer, hvilket det kan tyde på at du har, altså T-celle immunitet, desværre kan man ikke i Danmark få testet sine T-celler, men testen er udviklet 🙂

Nayasfar
tirsdag, 2 november 2021, 21:17 21:17

Endnu en smuk, ikke historie

Satyadharma
onsdag, 3 november 2021, 17:35 17:35

BIOSYNEX Sars-cov-2 antistof prik test findes på apoteket, 269 kr. Måler de korte IgM og længerevarende IgG antistoffer. https://www.apoteket.dk/findapotek?filter=hasAntiStof BIOSYNEX COVID-19 BSS Test for the qualitative detection of antibodies against SARS-CoV-2. Distinguishes between IgG and IgM. Simple Can be performed using : whole blood (from venipuncture or fingerstick), serum or plasma Fast Results in 10 minutes Complete kit for carrying out 25 tests The kit can be stored at room temperature or refrigerated (2-30°C) 18 months shelf life IgG sensitivity: 100% – IgM sensitivity: 91.8% IgG specificity: 99.5% – IgM specificity: 99.2% Antistof test bør tages minimum 21 dage efter… Read more »

Satyadharma
fredag, 5 november 2021, 1:43 01:43

Når der er gået 21 dage fra de første symptomer, henvend dig til din læge og bed om en blodprøve til sars-cov-2 antistof test på Hvidovre Hospital. Da du ikke har fået foretaget nogen pcr test, skal du bruge en antistof test for at vide om du har udviklet antistoffer. Sig at du kender en person som fik henvisning for det samme.