Jeg er nu rask igen efter coronasmitte

Jeg lod mig frivilligt udsætte for coronasmitte for 12 dage siden. Jeg vil her beskrive, hvordan det gik.

Efter 2-3 dage begyndte jeg at blive lidt varm i kroppen og mere træt. Det tolkede jeg som tegn på, at mit immunforsvar nu var i gang med at respondere på det nye coronavirus. Jeg havde heldigvis mulighed for at tage et par ekstra middagslure de ca. tre dage, som symptomerne varede. Jeg havde ingen andre symptomer end lidt feber og træthed. Jeg kunne udføre mit arbejde, som jeg plejede.

Jeg er ikke selv blevet testet for covid-19, da hverken PCR-testen eller kviktesten giver troværdigt testsvar. Kvinden, der smittede mig, var reelt syg, og hun var testet PCR-positiv, selvom det jo heller ikke er nogen garanti for, at det nye coronavirus var årsagen til hendes sygdom.

Jeg har overvejet at blive testet for antistoffer mod SARS-CoV-2, men jeg er for nærig til at betale de 1.000 kr., som den test koster. Jeg synes, det er dybt urimeligt, at den brugbare test skal koste så meget, mens de ubrugelige test kan man få gratis betalt af staten. Antistoftesten vil desuden også kun kunne give svar på, om jeg en eller anden gang har været smittet med corona.

Det er min sundhedsfaglige vurdering og personlige erfaring, at coronavirus ikke er noget at være bange for. Vi har brug for virus og bakterier, så vi kan holde vores immunforsvar stærkt. Feber og træthed er blot tegn på, at immunforsvaret arbejder. Man skal selvfølgelig sørge for at holde sig så velernæret og sund, at man kan tåle at blive syg, men selv den bedste vaccine kan ikke erstatte ernæring og sundhed.

Der er ingen grund til at være bange for corona, men der er derimod særdeles gode grunde til at være bange for bivirkninger fra nødgodkendte covid-19-vacciner, ubrugelige og ubehagelige vatpindstest, åndedrætshæmmende mundbind, coronapas, overvågning, lockout, diskrimination, mobning, apartheid og indførelse af den teknokratiske, totalitære stat.

Tilmeld
Besked om
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
Silas (@silas)
tirsdag, 2 november 2021, 19:26 19:26

Antistoffer bliver først udviklet efter ca. 10 dages sygdom, som en konsekvens af at immunforsvaret skal bruge ekstra hjælp.. du har 100% ikke antistoffer når du kun har haft symptomer i 3 dage 🙂

Silas
Silas (@silas)
onsdag, 3 november 2021, 8:28 08:28

Ja det er ret kompliceret med antistofferne. Nogle udvikler dem alligevel uden symptomer, og man kan også have kryds immunitet fra andre Coronavirus typer, hvilket det kan tyde på at du har, altså T-celle immunitet, desværre kan man ikke i Danmark få testet sine T-celler, men testen er udviklet 🙂

Satyadharma
Satyadharma (@satyadharma)
torsdag, 4 november 2021, 1:05 01:05
Reply to  Silas

Dette er ikke korrekt. Man kan sagtens være asymptomatisk smittet og danne antistoffer.

Nayasfar
Nayasfar (@nayasfar)
tirsdag, 2 november 2021, 21:17 21:17

Endnu en smuk, ikke historie

Satyadharma
Satyadharma (@satyadharma)
onsdag, 3 november 2021, 17:35 17:35

BIOSYNEX Sars-cov-2 antistof prik test findes på apoteket, 269 kr. Måler de korte IgM og længerevarende IgG antistoffer. https://www.apoteket.dk/findapotek?filter=hasAntiStof BIOSYNEX COVID-19 BSS Test for the qualitative detection of antibodies against SARS-CoV-2. Distinguishes between IgG and IgM. Simple Can be performed using : whole blood (from venipuncture or fingerstick), serum or plasma Fast Results in 10 minutes Complete kit for carrying out 25 tests The kit can be stored at room temperature or refrigerated (2-30°C) 18 months shelf life IgG sensitivity: 100% – IgM sensitivity: 91.8% IgG specificity: 99.5% – IgM specificity: 99.2% Antistof test bør tages minimum 21 dage efter… Read more »

Satyadharma
Satyadharma (@satyadharma)
fredag, 5 november 2021, 1:43 01:43

Når der er gået 21 dage fra de første symptomer, henvend dig til din læge og bed om en blodprøve til sars-cov-2 antistof test på Hvidovre Hospital. Da du ikke har fået foretaget nogen pcr test, skal du bruge en antistof test for at vide om du har udviklet antistoffer. Sig at du kender en person som fik henvisning for det samme.