Kategorier
Den Politiske Blog Indlæg/Post

Frihedsbevægelsen lider af en falsk dikotomi om politik

Ud fra ytringer på Facebook og andre steder er det min vurdering, at mange frihedskæmpere lider af en falsk dikotomi om politik.

Annonce:

Lidelsen består i, at man tror, at der er en modsætning mellem at gå ind i politik og at arbejde for frihed. Man tror, at det ene udelukker det andet. Det er en falsk, ulogisk dikotomi.

Lidelsen kan medføre stærk vrede overfor enhver frihedskæmper, der f.eks. også vælger at stille op til Regional- og Kommunalvalg. Man oplever på grund af den falske modsætning det at stille op til valg i systemet som et svigt af den primære sag: frihed til Danmark.

Denne lidelse er relateret til en anden lidelse, som er psykologisk blindhed overfor, hvad politik egentlig er og ikke er. De lidende oplever, at deres eget bidrag til frihedskampen i hvert fald ikke er politik, selvom det reelt i høj grad også er politik; der er blot forskel på metoderne.

Jeg håber, at vi kan hjælpe hinanden med heale interne konflikter og løfte vores fælles kamp til et højere intellektuelt niveau, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor vi kan tåle at modtage politisk faglig kritik uden at tage det som personlig kritik.

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x