Kategorier
Den Politiske Blog

Slette-Mette-sagen kommer til at forstærke restriktionerne

Jeg forventer, at Slette-Mette i et panisk forsvar for at undgå mistillidsvotum, rigsretsdag og total kollaps af folkelig opbakning i den kommende tid vil skrue op for coronafrygten og -restriktionerne i Danmark. Det er allerede begyndt.

Det eneste nogenlunde gyldige forsvar for Mette Frederiksens klart ulovlige handlinger i minkskandalen er, at hun har gjort det for at beskytte det danske folk mod en ekstremt farlig og utroligt smitsom dødelig sygdom. Det kræver, at der skrues op for propagandaen i den statsfinansierede presse, som Slette-Mette også er minister og dermed øverste chef for, ligesom det kræver, at der indføres strenge restriktioner nu, så folk rigtigt kan mærke coronaens alvor igen. Det hele er naturligvis blot mere løgn og bedrag for at dække over Slette-Mettes øvrige løgne og bedrag i mink- og sms-skandalen.

Mette Frederiksen bliver også nødt til at bede baglandet om hjælp. Her tænker jeg ikke på Socialdemokratiet, men den magtfulde, globale elite der står bag coronaprojektet. De kan have magten til at lægge pres på nøglepersoner, så Mette Frederiksen kan overleve som statsminister. Jeg tror dog, at det mest sandsynlige er, at de vil ofre hende og resten af den belastede regering, udskrive Folketingsvalg og via propaganda sørge for, at der kommer en ny, borgerlig regering, som de kan kontrollere på samme måde med de nødvendige små, ubetydelige justeringer i den teknokratiske, totalitære coronapolitik. Den store udfordring bliver nok at få Mette Frederiksen til at kaste håndklæddet i ringet, da hun næppe er typen, der overgiver sig frivilligt. Men mon ikke hun kan fristes med en velbetalt stilling i World Economic Forum eller sådan noget?

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x