Har zionisterne kontrol over oppositionen i Danmark?

De zionistiske banker har tradition for at støtte og finansiere begge sider af store krige og konflikter, så det gør den zionistiske mafia selvfølgelig også nu under Coronakrigen, også i lille, hyggelige Danmark.

Det er mit indtryk, at zionisterne via penge og/eller sindelagskontrol har sat sig tungt på to aktive kritikere af regeringens coronapolitik. Zionisterne har fornuftigt valg både en aktør i det politiske system og en aktør i pressen.

Den zionistisk kontrollerede opposition i det danske politiske system er efter min vurdering partiet Nye Borgerlige. Partiet har været meget pro-zionistisk/israelsk siden dets dannelse, selvom det kun lejlighedsvist er noget, de har skiltet med.

Den zionistisk kontrollerede opposition i det journalistiske system i Danmark er efter min vurdering Claes Theilgaard. Claes Theilgaard er en ung, talentfuld mand, der kalder sig selv chefredaktør på Indblik.dk, debattør og politisk engageret iværksætter.

Se f.eks. dette opslag fra Claes Theilgaard på Twitter i går:


Inden du går i selvsving og beskylder mig for at være antisemit som følge af dette indlæg, så vil jeg anbefale dig at sætte dig blot en lille smule ind i zionismens historie, lære den vigtige forskel på antizionisme og antisemitisme samt læse i Biblen, hvad Jesus mente om dem, der kaldte sig jøder uden at være det, da de var fra Satans Synagoge i stedet for. De falske jøders strategi var at misbruge jødedommen som ydre camouflage for kriminel virksomhed, præcis ligesom ledelsen af den ulovlige stat Israel gør i dag, og præcis ligesom ledelsen af det dybt uretfærdige, zionistiske, centralbankstyrede pengesystem gør nu, hvor de via coronaen og vaccinepas prøver at indføre et nyt, digitalt økonomisk system, der er baseret på lydighed overfor den zionistiske magtelite.

Dette er på ingen måde en kritik af rigtige jøder eller alle israelske statsborgere, da de zionistiske, falske jøder i den lokale og globale magtelite også undertrykker dem!

Tilmeld
Besked om
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments