Tidligere sundhedsjournalist Lars Dahlager håner coronakritisk ernæringsekspert

Lars Dahlager var engang journalist hos Politiken. Han er stadigvæk ansat hos Politiken, og han bruger stadigvæk titlen ‘journalist’, men han er tilsyneladende skiftet fra journalistik til propaganda. I dagens Politiken har Lars Dahlager under IByen-Listen skrev nedenstående om mig: Jeg er imponeret over propagandist Lars Dahlagers evne til at presse så meget tilsværtning ind … Læs videre Tidligere sundhedsjournalist Lars Dahlager håner coronakritisk ernæringsekspert
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kasper
fredag, 5 november 2021, 18:34 18:34

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win” – Ja, du har ret, det går den rigtige vej.