Tidligere sundhedsjournalist Lars Dahlager håner coronakritisk ernæringsekspert

Lars Dahlager var engang journalist hos Politiken. Han er stadigvæk ansat hos Politiken, og han bruger stadigvæk titlen ‘journalist’, men han er tilsyneladende skiftet fra journalistik til propaganda.

I dagens Politiken har Lars Dahlager under IByen-Listen skrev nedenstående om mig:Jeg er imponeret over propagandist Lars Dahlagers evne til at presse så meget tilsværtning ind i én sætning. Han undlader naturligvis behændigt at nævne, at jeg er uddannet ernæringsekspert, citeret talrige gange før i tiden i samme avis, så jeg rent faktisk har noget sundhedsfagligt at have min coronakritik i. Politiken var engang en avis, der formidlede evidensbaseret viden om sundhed, og Lars Dahlager var engang sundhedsjournalist. Nu skriver den statsfinansierede avis tilsyneladende bare, hvad pengemagten ønsker, at de skal skrive – herunder at tilsværte en evidensbaseret kritiker af det herskende narrativ – i stedet for at ringe til ham og spørge, hvad han egentlig mener og hvorfor. Den slags gammeldags journalistik, hvor man lader modparter og kritikere komme til orde, og hvor man i det hele taget forholder sig kritisk til magthaverne, gør Politiken ikke brug af længere.

Jeg tager dog primært Lars Dahlagers indlæg som et kompliment for min indsats som systemkritisk sundhedsformidler. Jeg er nu gået fra den fase, hvor man bliver forsøgt ignoreret til den næste fase i sandhedens udbredelse, hvor man forsøgt hånet. Det er sådan set fremgang!

PS: Frihedslisten er ikke et parti, men en liste af individer, der på forskellig vis brænder for frihed.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
kasper
kasper (@kasper)
fredag, 5 november 2021, 18:34 18:34

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win” – Ja, du har ret, det går den rigtige vej.