Afsløring: Statens Serum Institut fik 15 mio fra medicinalindustrien i 2020

Man skal altid huske at læse det, der står med småt. På side 31 ud af 33 i Årsrapport 2020 for Statens Serum Institut står der stort på hvidt, at SSI i 2020 modtog ca. 15,6 millioner kroner fra Lundbeckfonden og Novo Nordisk Fonden.

Der står også, at Statens Serum Institut i 2020 modtog 12,4 mio kr til covid-19-aktiviteter: 4,2 mio. kr. fra EU, 3,2 mio. kr. fra offentlige givere og 5,0 mio. kr. fra private danske fonde. Det betyder, at de private fonde, som jo så må være Lundbeckfonden og Novo Nordisk Fonden, er den af de tre finansielle parter til SSI’s covid-19-aktiviteter, der har bevilget flest penge og således må forventes at have størst indflydelse.

Novo Nordisk Fonden er medlem af World Economic Forum. Novo Nordisk Fonden er særligt aktive med at finansiere/bestikke forskere og myndigheder i Danmark under Coronakrigen. Det er uklart, om de bruger deres egne midler, eller om de blot kanaliserer pengene/bestikkelsen videre fra den globale mafias hovedkontor i World Economic Forum.

Jeg undrer mig over, at STATENS Serum Institut får nogen som helst penge fra medicinalindustrien. STATENS Serum Institut burde være FOLKETS Serum Institut og ikke MEDICINALINDUSTRIENS Serum Institut, som den virksomhed mere korrekt burde betegnes.

Penge gør blind, hvilket SSI’s covid-19-aktiviteter i 2020 tydeligt viser.

Se selv, hvad der står på side 31:

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments