Her er de katastrofale mangler i vaccineforskningen

De såkaldte covid-19-vacciners hastværk gennem systemet kan få katastrofale følger for de stukkedes helbred. Whistleblower afslører alvorlige problemer med Pfizers vaccineforskning.

Den normale procedure er, at man starter med prækliniske forsøg med forsøgsdyr. Det gør man bl.a. for at udelukke de værste bivirkninger. Den fase er man sprunget over med covid-vaccinerne.

Den normale procedure, at er man derefter fortsætter til kliniske forsøg, hvis de værste bivirkninger er blevet udelukket fra den prækliniske forskning. Det omfatter Fase 1, Fase 2 og Fase 3 med stigende antal forsøgspersoner og varighed. Covid-vaccinerne har gennemgået Fase 1 og 2, men Fase 3 blev standset efter kun 2-3 måneders intervention. Standsningen foregik ved at stoppe den randomiserede blinding. Det betyder, at vi ikke har og aldrig vil få videnskabelig dokumentation for den langsigtede effekt og sikkerhed af disse indsprøjtninger. Covid-vaccinerne er dermed overgået fra at være sundhedsvidenskab til at være et spørgsmål om politik og tro.

Flere coronakritikere mener, at det, der foregår nu med den globale udrulning af vaccinerne, er Fase 3-forsøg. Det er teoretisk set muligt, men det ville kræve, at vaccinemodtagerne ved lodtrækning får aktiv vaccine eller placebo. Dette ville kræve et informeret samtykke, hvilket ikke er foretaget. Noget kunne dog tyde på, at det alligevel pågår, og at randomiseringen foregår hemmeligt og på batch-niveau. Dette er dybt uetisk og kriminelt.

Det er min opfattelse, at man reelt er sprunget Fase 3 over og hoppet direkte til Fase 4, som er markedsføringen af vaccinerne, via nødgodkendelsen. Nødgodkendelsen er baseret på de løbende indrapporteringer af bivirkninger, men da der slet ikke sker nogen offentligt kendt randomiseret intervention med informeret samtykke fra forsøgsdeltagerne, så er det videnskabeligt set umuligt at konkludere noget som helst.

Whistleblower afslører bedrag i vaccineforskningen

Det er desuden et stort problem, at vaccineforskningen er udført og betalt af producenterne selv, som selvsagt har store økonomiske interesser i udfaldet. En artikel i det anerkendte lægevidenskabelige tidsskrift British Medical Journal den 2. november 2021 bragte afsløringer fra en whistleblower, der havde været involveret i udførelsen af forskningen i Pfizers kliniske vaccineforsøg.

En regional chef ansat i forskningsorganisationen Ventavia Research Group, der udførte Fase 3-forskningen for Pfizer i Texas, USA, har fortalt BMJ, at virksomheden forfalskede data, fjernede randomiseringen, ansatte utilstrækkeligt trænede vaccinatører og var langsomme til at følge op på rapporter om bivirkninger. Det fremgår også, at de amerikanske myndigheder har udført en utilstrækkelig kontrol med Pfizers vaccineforskning.

Hvis denne whistleblowers afsløringer er sande, og det er der gode grunde til at tro, når det kommer fra BMJ, så betyder det, at det i forvejen yderst skrøbelige videnskabelige fundament for Pfizers covid-vacciner nu gået helt i stykker. Det eneste fornuftige at gøre rent sundhedsmæssigt er at stoppe vaccinerne øjeblikkeligt, hvilket vi ikke skal forvente, at magthaverne gør frivilligt, da vaccinerne tjener en helt anden, dyster agenda end at beskytte os mod sygdom.

Det er krig. Vi er besat. Jo hurtigere du kan og vil indse det, des hurtigere kan du beskytte dig selv og din familie.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Helle Holm Olesen
tirsdag, 9 november 2021, 12:50 12:50

What to do?

den oplyste
onsdag, 10 november 2021, 2:57 02:57

Så er problemet bare at du kan godt haste godkende en vaccine. Dette betyder ikke at du skipper steps som dyreforsøg og andre. Samtidig er de en af de mest overvåget vacciner pt. Bla. Der for Jonson og Jonson og Astra zenika blev trukket ud.
Og ja jeg ved godt de 4000+ dansker …..men synes vi glemmer at tilbage i maj var det kun den ældre del af befolkningen der var. Så sandsynlighed for det er alderdom er støre