Mette Frederiksen udskammer de uvaccinerede på udokumenteret grundlag

Statsminister Mette Frederiksen har i et opslag på Facebook i går opfordret til udskamning af mennesker, der ikke er vaccineret mod covid-19.

Mette Frederiksen på Facebook den 7. november 2021:

“Kære alle. Regeringen følger udviklingen i coronasmitte med stigende alvor og bekymring. En kraftig opfordring, hvis du ikke er blevet vaccineret: book en tid nu. Hvis du er indkaldt til revaccination og ikke har booket tid endnu: en klar opfordring til at få det gjort. Vi kan se, at smitten blandt andet spredes fra dem, der ikke er vaccinerede til dem, der er vaccinerede – herunder ældre og folk i risikogruppen. Sygdommen begynder igen at få mere alvorlig betydning for vores samfund og sundhedsvæsen. Derfor forventer jeg også, at det bliver nødvendigt med initiativer, der kan bryde smittekæder. Så smitten holdes nede. Og så vi forebygger indlæggelser. Regeringen forventer, at Epidemikommissionen, der bl.a. består af sundhedsmyndighederne, meget snart kommer med indstillinger til regeringen og Folketinget.”

Jeg bemærker bl.a. følgende:

  • Regeringen omfatter ingen personer med sundhedsfaglig uddannelse, så regeringens følelser af alvor og bekymring over udviklingen i coronasmitte er formentlig politisk og ikke sundhedsfagligt motiveret.
  • Mette Frederiksen siger ikke noget om, hvad der er bekymrende ved udviklingen i coronasmitte; herunder ikke hvor mange af de smittede, der er syge, hvad deres symptomer er, og hvor alvorligt syge de er. Det er således muligt, at flertallet af de coronasmittede er uden alvorlige symptomer, ligesom det er muligt, at flertallet af de alvorligt syge med corona, har symptomer eller årsager til sygdom som det kræver en meget livlig fantasi at koble til coronavirus som den udløsende årsagsfaktor.
  • Man kan ikke blive “indkaldt til revaccination”, da revaccination er et ’tilbud’ (som man kan takke nej til eller bare ignorere) og ikke et ‘krav’, men da sprog skaber virkelighed, så er formuleringen formentlig nøje udvalgt af statsministerens propagandaudformere.
  • Enhver læser med en IQ på blot oppe i nærheden af 100 vil spørge sig selv: Hvordan kan de uvaccinerede smitte de vaccinerede, hvis vaccinerne virker? Hvis vaccinerne ikke virker, hvorfor skal de uvaccinerede så vaccineres? Hvis vaccinerne virker efter fuld vaccination med to stik, hvorfor skal man så også have et tredje stik? Hvis vaccinerne ikke virker, hvorfor er der så nogen som helst, der skal have dem?

Jeg har desuden skrevet denne kommentar til Mette Frederiksen:

Kære Slette-Mette (aka Mette Frederiksen)Jeg vil anbefale dig også at sætte din Facebook-side til automatisk at slette opslag, da et opslag som dette kan blive meget belastende for dig i den kommende Rigsretssag mod dig om forbrydelser mod det danske folk og samarbejde med en udenlandsk besættelsesmagt. https://danskelove.dk/straffeloven/108

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jespet
onsdag, 10 november 2021, 14:41 14:41

De gange i mit liv jeg har forsøgt mig med IQ tests er den alle gange havnet på kun lidt over 90🤣🤣 Regeringens løgn og Bedrag kan fornemmes på lang afstand hvis man er bare lidt vågen og tænker sig om, og giver sig tid til at undersøge bare lidt af tingene selv. Når det handler om SÅ vigtige ting som vores alles helbred så burde man droppe denne her tankegang med: “nå det vedkommer jo ikke mig”.. jeg undrer mig også over Mettes postulat om at det er os ikke vaskede som smitter osv. Hvis hun var sandfærdig ville… Read more »

Last edited 6 months ago by Jespet