Ja, klimakrisen er menneskeskabt, men ikke som du tror

I forbindelse med udarbejdelsen af min bog om sundhed og propaganda, Frihedens Pris, studerede jeg også klimaforskningens politik og økonomi ganske grundigt. Det er min klare opfattelse, at klimakrisen, eller rettere perceptionen af og narrativet om klimakrisen, er menneskeskabt på den måde, at magtfulde og pengestærke interesser har finansieret og på anden vis opmuntret forskere, … Læs videre Ja, klimakrisen er menneskeskabt, men ikke som du tror
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Smil.der.smitter
Smil.der.smitter
tirsdag, 9 november 2021, 11:20 11:20

Goddag Per. Tak for det smukke fugleperspektiv på begge kriserne. Jeg synes det lyder klogt. Begrebet fly-skam forberedte måske endda folk, så de var lettere at manipulere, til også at udskamme hinanden, her i 2021. Det er ganske uhyggeligt at bevidne, hvordan udskamning her i november udråbes fra hustagene, og beskyldningerne regner ned. Det er så effektivt, når man lige mærker på arven fra den gamle, forvrængede tolkning af biblens kristendom, med dens skyldige syndere. Hvis man lige hæver sig op, og kigger ud over landet. Det er godt at man kan opfatte Jesu budskaber anderledes, end de har været… Read more »