Jeg mistede en nær veninde til coronamørket

Jeg havde engang en ny veninde. Vi havde set hinanden meget over et års tid. Pludselig afbrød hun kontakten, da hun ikke kan rumme mine meninger om coronaen, som var i modstrid med alt, hvad hun hørte fra medierne, fra den offentlige arbejdsplads, fra manden, fra veninderne, fra forældrene og fra det pseudospirituelle miljø, som … Læs videre Jeg mistede en nær veninde til coronamørket
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 9 november 2021, 19:15 19:15

Øv hvor trist at høre Per – det bliver jeg ked langt ind i sjælen af 😞 💟 Desværre er det ikke første gang i denne vanvidstid jeg hører om noget lignende, men ikke desto mindre er det, i min verden, vigtigt at dele sådanne historier, netop for at, som du siger, vi kan blive bedre til at lytte til hinanden på tværs af forskellige opfattelser om coronasituationen og derved forhåbentlig undgå mist og splittelse 💚 💞 MASSER AF KÆRLIGHED OG LYS TIL OS ALLE OGSÅ I DETTE ARBEJDE 🌞🌞🌞❤❤❤❤ Må vi alle være lykkelige Må vi alle være fri… Read more »