Coronapas: Her er kollaboratørerne i Folketinget

Når man samarbejder med den udenlandske, usynlige besættelsesmagt, så er det mindste, man kan frygte at blive udstillet og overgå i historien, som det, man er: en kollaboratør.

Folketingets Epidemiudvalg gav i går aftes grønt lys til, at Magnus Heunicke kan klassificere covid-19 som en samfundskritisk sygdom. Det betyder, at der fra på fredag indføres krav om coronapas igen.

Medlemmerne af Folketingets Epidemiudvalg er efter min mening bevidste eller ubevidste kollaboratører med den udenlandske besættelsesmagt.

Medlemmerne/kollaboratørerne er:

 • Stinus Lindgreen (RV, formand for udvalget)
 • Sofie Løhde (V)
 • Leif Jahn Jensen (S)
 • Birgitte Vind (S)
 • Rasmus Horn Langhoff (S)
 • Anne Sina (S)
 • Christian Rabjerg Madsen (S)
 • Kasper Sand Kjær (S)
 • Jens Joel (S)
 • Karina Lorentzen Dehnhardt (SF)
 • Kirsten Normann Andersen (SF)
 • Susan Kronborg (RV)
 • Peder Hvelplund (EL)
 • Jane Heitmann (V)
 • Martin Geertsen (V)
 • Torsten Schack Pedersen (V)
 • Liselott Blixt (DF)
 • Jens Henrik Thulesen Dahl (DF)
 • Per Larsen (KF)
 • Lars Boje Mathiesen (NB)
 • Alex Vanopslagh (LA)

Stinus Lindgreen (RV) er formand og talsmand for Folketingets Epidemiudvalg. Han bliver beskrevet som “Forsker, ph.d.” på Folketingets hjemmeside. Han er ph.d. i bioinformatik, og i årene op til at han kom i Folketinget i 2019 arbejdede han for medicinalindustrien (bl.a. World Economic Forum-virksomheden Novo via Steno Diabetes Center) og World Economic Forum-virksomheden Carlsberg. På portrætbilledet kunne han godt ligne en langhåret hippie, men hans holdninger er tilsyneladende det stik modsatte. Han er desuden medlem af udvalget for sundhedsinnovation og erhvervssamarbejde i Danske Regioner siden 2018, så han er godt skolet/hjernevasket ind i velsignelserne ved private/public-partnerskab. Det virker på mig som om, at han nærmest er designet til at have den rolle i Folketinget nu på vegne af besættelsesmagten.

Se også:

Tilmeld
Besked om
guest
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Hede
onsdag, 10 november 2021, 9:58 09:58

Hej Per… Det er et flertal i udvalget og ikke dem alle? Jeg ved 100% sikkert at Per fra Konservative og formentligt også Alex V., Lars B. M. og venstre-folkene stemte imod. Så rolig nu med den brede pensel.

Aroun
onsdag, 10 november 2021, 15:32 15:32

den mand er så ubehagelig at se på, meget mørk og dyster udstråling. ikke meget hippie over ham. det store spørgsmål er vel, hvad vi skal stille op der er ingen hjælp at hente fra nogen ‘organisation’. ‘De’ styrer eller ignorerer det hele, fagforening, retssystemet, menneskerettighedsorganisationerne. vi står alene og apropos det – findes der nogle pålidelige tal over, hvor mange der ikke er vaccineret i dk, udover de der procenter, de hele tiden slynger ud – som måske, måske ikke passer. og er der nogen, der har et estimat over, hvor mange, der egentligt er i mod alt det… Read more »

Aroun
onsdag, 10 november 2021, 15:35 15:35

og ja, de er allesammen skyldige, men regnskabets time kommer før eller senere…vi må aldrig miste tro, håb og kærlighed 🙂