Affolkning: Det mest uhyggelige formål med vaccinerne

Affolkning (eller depopulation) er nok det mest uhyggelige, mulige formål med covid-19-vaccinerne. Nye data tyder på, at der måske er noget om det. Teorien går ud på, at nogle meget mørke magthavere ønsker at tynde ud i verdens befolkning, så de kan få mere plads til deres privatfly og flere ressourcer til sig selv – … Læs videre Affolkning: Det mest uhyggelige formål med vaccinerne
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mai
Mai
torsdag, 11 november 2021, 19:43 19:43

Mht affolkningen, så er der flere indikationer – bl.a. skulle det være en del af the great reset … teknologien bag vaxen er også den samme, som Bill og m Gates fonden har postet store summer i under dække af at ville udrydde myg (og malaria … og myg er jo også irriterende – måske en dårlig forretningsmodel, men ikke, hvis teknologien senere kan bruges til et andet formål 🙄).. jeg faldt tilfældigt over en længere udredning af mRNA teknologien ift myg på etisk råds hjemmeside. Her stod det rimeligt plain endda med en afsnitsoverskrift, som lød, “populations kollaps” –… Read more »

curious
torsdag, 11 november 2021, 21:16 21:16

@Per Brændgaard My Danish is not perfect, so I would write in English. Hope its ok. So obviously there is death and horrible side effects as a part of many of these so-called vaccines. Also, as one can clearly see, young fertile women are having massive problems with menstruating – who knows what effect it will have on fertility? (Shoing that toxic spike protein is concentrating on ovaries etc)… My question is though, especially since you are familiar with Zionism and Israel – do you think you have a theory on Israel over-vaccinating its population? Would Netanyahu (who is clearly… Read more »