Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Affolkning: Det mest uhyggelige formål med vaccinerne

Affolkning (eller depopulation) er nok det mest uhyggelige, mulige formål med covid-19-vaccinerne. Nye data tyder på, at der måske er noget om det. Teorien går ud på, at nogle meget mørke magthavere ønsker at tynde ud i verdens befolkning, så de kan få mere plads til deres privatfly og flere ressourcer til sig selv – […]

Affolkning (eller depopulation) er nok det mest uhyggelige, mulige formål med covid-19-vaccinerne. Nye data tyder på, at der måske er noget om det. Teorien går ud på, at nogle meget mørke magthavere ønsker at tynde ud i verdens befolkning, så de kan få mere plads til deres privatfly og flere ressourcer til sig selv – […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x