Affolkning: Det mest uhyggelige formål med vaccinerne

Affolkning (eller depopulation) er nok det mest uhyggelige, mulige formål med covid-19-vaccinerne. Nye data tyder på, at der måske er noget om det.

Teorien går ud på, at nogle meget mørke magthavere ønsker at tynde ud i verdens befolkning, så de kan få mere plads til deres privatfly og flere ressourcer til sig selv – og så Jorden kan overleve.

Der findes, så vidt jeg ved, ingen dokumenter, der viser, at det skulle være et bevidst formål. Hvis det er det reelle formål, så ville det dog nok heller ikke være noget, man ville gå og skilte med. Fravær af beviser er ikke det samme som uskyld.

Flere dør efter vaccination

Mike Whitney fra The Unz Review udgav den 5. november 2021 en artikel med titlen Excess Deaths Point to Depopulation Agenda, hvor han fremlagde beviser (eller indicier) for, at der er en masseaflivning af Jordens befolkning i gang med covid-vaccinerne som våben.

Her er nogle af beviserne:

  • Stigende dødelighed i Skotland i sommeren i 2021 sammenlignet med de foregående fem år
  • I Skotland er 87 % vaccineret; den ugentlige dødsrate er nu 30 % over normalen
  • Samme mønster med stigende dødelighed efter udrulningen af vaccinerne er set i bl.a. Tyskland, Danmark, Finland, Norge, Irland, Storbritannien, England og Israel
  • Tal fra England viser, at dødeligheden af alle årsager er steget meget mere og meget hurtigere hos de vaccinerede end hos de uvaccinerede
  • Det ser ud til, at det især er forskellige former for hjerteanfald, som de vaccinerede dør af

Disse data er i kontrast til propagandaen fra sundhedsmyndighederne i Danmark, der insisterer på, at vaccinerne er enormt effektive, helt sikre og totalt nødvendige for, at vi kan komme gennem pandemien.

Problemet ved manglen på ordentlig forskning i virkningen af vaccinerne er, at en eventuelt reelt stigende dødelighed som følge af vaccinerne kan bortforklares med f.eks. “gennembrudsinfektioner som følge af de farlige uvaccinerede, der går rundt og smitter de vaccinerede”. På den måde får bivirkningerne til vaccinerne en anden forklaring, der bliver misbrugt i propagandaen for at få endnu flere til at tage stikket. Igen og igen.

Beviserne for, at vaccinerne er farlige, er dog ikke automatisk bevis for, at der ligger et bevidst motiv om affolkning bag det globale coronaprojekt. Tallene er dog ganske bekymrende i sig selv.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mai
Mai (@maimodvig)
torsdag, 11 november 2021, 19:43 19:43

Mht affolkningen, så er der flere indikationer – bl.a. skulle det være en del af the great reset … teknologien bag vaxen er også den samme, som Bill og m Gates fonden har postet store summer i under dække af at ville udrydde myg (og malaria … og myg er jo også irriterende – måske en dårlig forretningsmodel, men ikke, hvis teknologien senere kan bruges til et andet formål 🙄).. jeg faldt tilfældigt over en længere udredning af mRNA teknologien ift myg på etisk råds hjemmeside. Her stod det rimeligt plain endda med en afsnitsoverskrift, som lød, “populations kollaps” –… Read more »

curious
curious (@curious)
torsdag, 11 november 2021, 21:16 21:16

@Per Brændgaard My Danish is not perfect, so I would write in English. Hope its ok. So obviously there is death and horrible side effects as a part of many of these so-called vaccines. Also, as one can clearly see, young fertile women are having massive problems with menstruating – who knows what effect it will have on fertility? (Shoing that toxic spike protein is concentrating on ovaries etc)… My question is though, especially since you are familiar with Zionism and Israel – do you think you have a theory on Israel over-vaccinating its population? Would Netanyahu (who is clearly… Read more »