Jeg vil politianmelde restauranter, der kræver coronapas

Jeg vil politianmelde enhver restaurant eller cafe, der overtræder Persondataloven og Restaurationsloven (diskrimination) ved at kræve private sundhedsoplysninger fra mig, f.eks. ved at kræve coronapas, som betingelse for at give mig adgang og service.

Jeg vil gå en runde på Østerbro i morgen fredag, hvor det såkaldte krav om coronapas jo træder i kraft, og lave en samlet anmeldelse til Københavns Politi derefter. De følgende dage vil jeg gå gennem de andre dele af København og kontrollere serveringssteder der. Jeg vil lave en samlet liste med de anmeldte steder, som jeg vil offentliggøre her i bloggen.

Jeg gjorde det samme under sidste lockout, dog meget mindre systematisk og med meget mere vrede og uro i mit sind end nu. Denne gang vil jeg være stille og rolig og også huske at få navnene på den eller de ansatte i hver forretning, der udfører de strafbare, krænkende og diskriminerende handlinger overfor mig.

Jeg ønsker ikke at leve i et land med apartheid. Den samfundsorden burde høre historiebøgerne til. Jeg ønsker heller ikke at leve i et land, hvor en minoritet, de uvaccinerede, af den øverste statsleder bliver offentligt hånet og udskammet og anklaget for at være årsagen til alt ondt. Den slags har vi også set tidligere i historien, sidst var det jøderne, og jeg synes ikke, at vi skal tillade den form for fascistisk regering og forfølgelse igen.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
torsdag, 11 november 2021, 13:19 13:19

Kæmpe tak for det du gør – for dit mod, dine evner, din visdom 🙏 🙏🙏
Lys og kærlighed til det 🌞💚
Knus og kram 😘 💜 Hanne

Hanne Larsen
fredag, 12 november 2021, 10:38 10:38

Ja, det tror jeg, at du har ret i. Og hvilken kæmpe mulighed for at træne vores tålmodighed 😀😀😀
Kram og knus 😘 💚🤗
Hanne