Coronakrigen: Nu skærper det til

Det skærper til i besættelsesmagtens krig mod de uvaccinerede. Nu har Novo Nordisk, som jo er medlem af World Economic Forum, også meldt sig på banen sammen med Mærsk om at kræve coronapas.

Flere og flere virksomheder i Danmark indfører krav om coronapas. Samtidig bliver det mere og mere besværligt at blive testet. Erhvervsorganisationerne i Danmark har også indgået en fælles aftale om at kræve coronapas. Der bliver også truet med, at man kan miste retten til overførselsindkomst, hvis man ikke har et gyldigt coronapas.

I Norge er man nu begyndt at tilbyde alle det tredje vaccinestik. Samtidig har alle glemt løftet om, at man var fuldt vaccineret efter to stik.

Østrig vil indføre en hård nedlukning, som kun skal gælde for de uvaccinerede.

Lægechef i Australien truer befolkningen med, at deres liv vil blive “ensomt og ulykkeligt”, hvis de ikke tager sprøjten. I Melbourne har der været den største demonstration hidtil i protest mod et nyt lovforslag, der giver diktatorisk magt til regeringen, herunder at lukke alle uvaccinerede ude af økonomien. Børn ned til 10 år har fået udstedt over 260 bøder for ikke at have mundbind på udendørs i delstaten Victoria. Cafeer, der gør en smule modstand mod de fascistiske mundbindskrav, bliver chikaneret voldsomt af politiet. Følg RebelNews for at se flere af de sindssyge ting, der foregår i den globale krigs front i Australien nu.

Husk: Det har INTET med sundhed at gøre. Det er simpelthen KRIG! Det er den globale elite, der fører en vertikal krig mod frihedselskende mennesker i hele verden. Da der er tale om en ukonventionel krig, så kan det være svært at opdage, hvad der reelt foregår i verden nu. Det hele begynder dog at give meget bedre mening, når man ser det som krig i stedet for som sundhed, og hvor sundhed misbruges som et våben i en verdenskrig med ukonventionelle våben.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments