Her er de strategiske formål og udfordringer med optrapningen af propagandaen

Som du nok har bemærket, så er propagandaen for den herskende fortælling om corona blevet intensiveret i løbet af den sidste uges tid. Der har været endnu flere skræmmehistorier i pressen, endnu mere udskamning af vaccineskeptikere, og så er coronapasset blevet indført igen. Man behøver næppe have studeret propaganda på universitetet for at forstå, hvorfor … Læs videre Her er de strategiske formål og udfordringer med optrapningen af propagandaen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
cfriisha
lørdag, 13 november 2021, 14:49 14:49

Tak for indlægget.

Hvor er det henne i verden, det billede med futtoget på noget, der minder om en romersk bro eller tidligere akvædukt?