Afsløring af dagens propaganda i DR og Ekstra Bladet

Jeg bringer her en propagandafaglig analyse af nye historier om corona i de statsstøttede nyhedsmedier Ekstra Bladet og DR. Under overskriften Smitter vaccinerede mindre? viderebringer Ekstra Bladet Statens Serum Instituts propaganda for covid-19-vaccinerne. De argumenterer med henvisning til et brev i New England Journal of Medicine, der angiveligt viser, at vaccinerede smitter mindre. Empirien er … Læs videre Afsløring af dagens propaganda i DR og Ekstra Bladet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
søndag, 14 november 2021, 21:44 21:44

Tak, for endnu en informativ artikel samt analyse. ALT er katastrofalt. Jeg beder for alle vores børn. De er uskyldige og vi er trods alt myndige 🙏🏻♥️ Og jeg beder for at propagandaen gennemskues af flere og flere 🙏🏻♥️ Men ærligt talt. Skal vi ud i australske tilstande – Og vil det overhovedet få vores frygtstyrede medmennesker til at se hvad der foregår? Suk..