Afsløring af dagens propaganda i DR og Ekstra Bladet

Jeg bringer her en propagandafaglig analyse af nye historier om corona i de statsstøttede nyhedsmedier Ekstra Bladet og DR. Under overskriften Smitter vaccinerede mindre? viderebringer Ekstra Bladet Statens Serum Instituts propaganda for covid-19-vaccinerne. De argumenterer med henvisning til et brev i New England Journal of Medicine, der angiveligt viser, at vaccinerede smitter mindre. Empirien er … Læs videre Afsløring af dagens propaganda i DR og Ekstra Bladet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
søndag, 14 november 2021, 21:44 21:44

Tak, for endnu en informativ artikel samt analyse. ALT er katastrofalt. Jeg beder for alle vores børn. De er uskyldige og vi er trods alt myndige 🙏🏻♥️ Og jeg beder for at propagandaen gennemskues af flere og flere 🙏🏻♥️ Men ærligt talt. Skal vi ud i australske tilstande – Og vil det overhovedet få vores frygtstyrede medmennesker til at se hvad der foregår? Suk..