Afsløring af dagens propaganda i DR og Ekstra Bladet

Jeg bringer her en propagandafaglig analyse af nye historier om corona i de statsstøttede nyhedsmedier Ekstra Bladet og DR.

Under overskriften Smitter vaccinerede mindre? viderebringer Ekstra Bladet Statens Serum Instituts propaganda for covid-19-vaccinerne. De argumenterer med henvisning til et brev i New England Journal of Medicine, der angiveligt viser, at vaccinerede smitter mindre. Empirien er imidlertid begrænset af den samme fundamentale fejlkilde, som al anden forskning i covid-19, som er selve konstruktionen af begrebet ‘covid-19’. Begrebet er defineret ud fra, at en patient har en positiv PCR-test kombineret med et eller andet symptom, som også kan have mange andre årsager end SARS-CoV-2. Da PCR-testen ikke er testet for, om den rent faktisk kan måle tilstedeværelse af smitsomt coronavirus, så er alle data baseret på den definition af covid-19 ubrugelige og utroværdige. Hvis man skal have nogen som helst form for troværdig viden ud af denne type undersøgelser, så er forskerne nødt til at rapportere den samlede sygelighed og dødelighed blandt henholdsvis vaccinerede og uvaccinerede. Hvis man kun måler på forekomsten af “covid-19”, så måler man reelt på forekomsten af positiv PCR-test, som er upålidelig, og som ikke siger noget som helst om den samlede risiko for at blive syg, dø eller smitte andre med noget, som de kan blive syge eller dø af. Den pågældende undersøgelse og alle tal for Statens Serum Institut undgår behændigt at oplyse om dette. Når man afstår fra det, så kan en skadelig samlet virkning blive camoufleret som en gavnlig specifik virkning.

DR er som sædvanlig i førertrøjen med den mest tossede og lettest gennemskuelige propaganda. DR skriver bl.a., at Australien sigter mod at vaccinere børn under 12 år mod corona fra januar uden det mindste pip af kritik af dette vanvid og med den globale propagandaformidler Reuters som den eneste kilde. DR videreformidler også blindt propagandaen fra et af de andre store propagandabureauer, Ritzau, i en anden historie med overskriften Endnu en dag med dyster coronarekord i Tyskland.

DR skriver videre, at der har været 2.948 nye coronatilfælde det seneste døgn i Danmark. Kilden er Statens Serum Institut og DR videreformidler trofast propagandaen selvfølgelig uden at stille de forbudte spørgsmål: Hvor mange af disse ‘coronatilfælde’ er rent faktisk syge, hvad er symptomerne, og hvor syge er de? Det er den store hemmelighed, som danskerne ikke må vide noget om, da vi skal holdes bange for at blive smittede – stemplet alene ved en ubrugelig PCR-test. Hvis det eneste, man ‘fejler’ er en positiv PCR-test, så er man rask og ikke syg.

Vi kan også læse på DDR, undskyld DR, at Yderligere 17 kommuner har nu så høj smitte, at det kalder på restriktioner. Samtidig stiger propagandaens fokus på børn med denne udtalelse fra Jesper Carlsen, direktør i børne,- fritids- og undervisningsforvaltningen i Hjørring Kommune:

“- Smitten er i høj grad drevet af børn under 12 år, og det er altså de yngste klasser i den lokale folkeskole, der har drevet smitten op.”

Og så er coronakrigen også gået ind mod religiøse forsamlinger, kan vi læse på DR under overskriften Intet coronapas, ingen fredagsbøn. Det er både muslimer og kristne kirkegængere, der står for skud.

Når jeg læser propagandaen, så ser jeg disse generelle tendenser for tiden:

  • Frygten for smitte skal forstærkes og holdes oppe
  • Vacciner skal sælges som den eneste løsning
  • Erhvervslivet og andre beslutningstagere makker ret med coronapasset af ren og skær frygt for at blive lukket helt ned igen
  • Vi kan forvente, at der kommer yderligere restriktioner snart
  • Nu kommer de også efter vores børn

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie (@marie)
søndag, 14 november 2021, 21:44 21:44

Tak, for endnu en informativ artikel samt analyse. ALT er katastrofalt. Jeg beder for alle vores børn. De er uskyldige og vi er trods alt myndige 🙏🏻♥️ Og jeg beder for at propagandaen gennemskues af flere og flere 🙏🏻♥️ Men ærligt talt. Skal vi ud i australske tilstande – Og vil det overhovedet få vores frygtstyrede medmennesker til at se hvad der foregår? Suk..