Afsløring: Her er strategien for at håne mig

Jeg afslører her propagandastrategien for at håne mig op til valget og mere generelt i forhold til coronabesættelsen. Jeg har nu været i pressen flere gange op til valget. Senest i TV2/Lorry med denne tekst: “Per Brændgaard Mikkelsen Hvis navnet Per Brændgaard Mikkelsen ikke ringer en klokke, så gør titlen ‘krammeterapeuten’ måske. Denne kommunalvalgskandidat har … Læs videre Afsløring: Her er strategien for at håne mig
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Brændgaard Total og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Iben
søndag, 14 november 2021, 12:30 12:30

Kære Per
Kan kun forstille mig, hvor ubehageligt det må være.
Det er sindsygt, det som foregår! Og selvom vi kender svarene på, hvorfor der er interesse i at lave usammenhængende og fragmanterede historier. Ja – så ændrer det ikke på, at det er yderst ubehageligt, for ikke at tale om ydmygende, at lægge navn til!
Selvom det ikke kan afhjælpe det, som sker – vil jeg sige, at vi er mange, som er taknemmelige for din fredelige kamp og vidensfyldte indsats!

Morgan Aftning
søndag, 14 november 2021, 23:31 23:31

Hvordan undgår man at stemme på en VACCINERET ?
Større bevis for idioti findes vel ikke..