Afsløring: Her er strategien for at håne mig

Jeg afslører her propagandastrategien for at håne mig op til valget og mere generelt i forhold til coronabesættelsen.

Jeg har nu været i pressen flere gange op til valget. Senest i TV2/Lorry med denne tekst:

“Per Brændgaard Mikkelsen Hvis navnet Per Brændgaard Mikkelsen ikke ringer en klokke, så gør titlen ‘krammeterapeuten’ måske. Denne kommunalvalgskandidat har nemlig været i mediernes søgelys, fordi han har gjort det til sin forretning at sælge kram fra sin bopæl på Østerbro. Krammeterapeuten er tidligere blevet idømt fængselsstraf for voldtægt af en kvinde under en omgang ‘krammeterapi’, men han blev senere frifundet i landsretten. I sommer blev Per Brændgaard kendt skyldig i at have overfaldet både DSB-ansatte og politibetjente med skældsord ved en episode, hvor han blev bedt om tage mundbind på i toget, og han blev i august 2021 idømt ti dagsbøder af 8.500. Og apropos corona. I oktober oprettede Per Brændgaard en Facebookgruppe med det formål at starte en coronasmittekæde for at udvikle “naturlig immunitet”. I den forbindelse lod han sig frivilligt smitte af en kvinde, der var syg med corona, skriver han på sin hjemmeside. Om han rent faktisk var syg med corona, vides ikke med sikkerhed, da Per Brændgaard ikke tror på, at coronatests er troværdige. Nu stiller han op for sit eget parti, Frihedslisten, i København – og han er angiveligt rask igen.”

Det er det samme mønster, der går igen i hver omtale:

  • De nævner altid, at jeg er krammeterapeut (da det lyder latterligt i de flestes ører), og aldrig at jeg er ernæringsekspert, uddannet cand. scient. fra Københavns Universitet, da modtagerne jo så kunne få det indtryk, at jeg faktisk kunne have ret i min kritik af den herskende fortælling om corona, test og vacciner
  • De nævner selvfølgelig voldtægtssagen uden et eneste ord om mine beviser for, at det var zionistisk honningfælde for at ødelægge min karakter inden coronainvasionen
  • De nævner altid fascistsagen, hvor de får det til at se ud som om, at det var mig, der overfaldt DSB-folkene og ikke omvendt, ligesom de lyver med en faktor 10 om bødens størrelse
  • Og så kan de ikke finde ud af, at Frihedslisten ikke er et parti men en liste af individer uden ledelse, da alle i mainstream er vant til, at politikere ikke længere har nogen selvstændig vilje, så det virker helt tåbeligt at gå til valg som selvstændigt tænkende, frihedselskende individ uden at have nogen i baglandet, der fortæller, hvad man skal sige og stemme
  • Og selvfølgelig aldrig et ord om, hvad jeg mener om coronasituationen, og hvorfor jeg mener det

Mine vælgere er heldigvis kloge nok til at gennemskue besættelsesmagtens og deres bevidstløse håndlangeres metoder. Jeg selv er efterhånden blevet vis nok til ikke at tage det personligt. Det er jo bare krig.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Iben
Iben (@iben)
søndag, 14 november 2021, 12:30 12:30

Kære Per
Kan kun forstille mig, hvor ubehageligt det må være.
Det er sindsygt, det som foregår! Og selvom vi kender svarene på, hvorfor der er interesse i at lave usammenhængende og fragmanterede historier. Ja – så ændrer det ikke på, at det er yderst ubehageligt, for ikke at tale om ydmygende, at lægge navn til!
Selvom det ikke kan afhjælpe det, som sker – vil jeg sige, at vi er mange, som er taknemmelige for din fredelige kamp og vidensfyldte indsats!

Morgan Aftning
Morgan Aftning (@morgan-aftning)
søndag, 14 november 2021, 23:31 23:31

Hvordan undgår man at stemme på en VACCINERET ?
Større bevis for idioti findes vel ikke..