Sådan finder jeg roen og styrken, når det ser sort ud

Folk spørger mig tit, hvordan jeg finder roen og styrken til at kæmpe imod propagandaen på trods af de verbale og juridiske overgreb, jeg konstant bliver udsat for – og om jeg eventuelt kan “smitte” dem med den magiske kraft. Min egen udvikling startede, da jeg blev født ind i dette liv med overgreb og … Læs videre Sådan finder jeg roen og styrken, når det ser sort ud
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søndag, 14 november 2021, 17:11 17:11

🙏🏻❤️🙏🏻

søndag, 14 november 2021, 17:57 17:57

Jeg anbefaler varmt “Danmarks Bønskriger”, uanset hvad man tror/ikke tror på❣
https://www.facebook.com/danjohannessondk/videos/266607915424271/

søndag, 14 november 2021, 21:26 21:26
Reply to  Bentehp

JAAA, jeg er enig og det glæder mig du deler 💜🕊💜