Sådan finder jeg roen og styrken, når det ser sort ud

Folk spørger mig tit, hvordan jeg finder roen og styrken til at kæmpe imod propagandaen på trods af de verbale og juridiske overgreb, jeg konstant bliver udsat for – og om jeg eventuelt kan “smitte” dem med den magiske kraft.

Min egen udvikling startede, da jeg blev født ind i dette liv med overgreb og trusler fra psykopatiske voksne, der havde rottet sig sammen mod mig og andre børn i en pædofil fantasiverden, hvor det syge var det normale. Det hærdede mig og motiverede mig til nu som voksen at kæmpe imod, når jeg genkender mønsteret med ‘de store’, der undertrykker ‘de små’ på manipulerende, bedragerisk, skadelig og uretfærdig vis. Sidst jeg var i et psykoterapeutisk forløb var jeg bange for, at det ville fjerne min dybe, indre drivkraft for at spotte og bekæmpe uretfærdighed. Det gjorde det heldigvis ikke!

Hvad kan du lære af det? Få det bedst mulige ud af den måde, du blev fucked up som barn! Det er selvfølgelig meget individuelt, præcis hvad det er, og hvordan det kan bruges konstruktivt nu som voksen. Find gaven i livets modgang.

Jeg tror også, at en del af min styrke findes i mit spirituelle fundament, der består af en integration af spirituel kristendom og buddhisme. Buddhismen giver den meditative praksis og ro, mens kristendommen giver Jesus Kristus som rollemodel til at bekæmpe uretfærdighed, gennemskue bedrag og sige tingene direkte, som de er – også selvom man risikerer at ende på korset for det. Rendyrket buddhismen kan give en blindhed for Mørket, som den ægte kristendom husker en på.

Som teenager udviklede jeg angstlidelsen OCD som psykologisk forsvar mod de traumatiske oplevelser fra min tidligere barndom. Jeg har lært, at den eneste måde, jeg kan få angsten til at gå væk er ved at acceptere den fuldt ud. Den samme teknik har jeg så brugt, når det har set sortest ud i forskellige situationer i løbet af de seneste år. Jeg forestiller mig simpelthen det værste, der kan ske, og lader angsten rase ud af sig selv. Det kræver, at man tør sidde og meditere og ryste af angst i nogle minutter. Derefter indfinder roen sig og på sigt kan man være ganske frygtløs i konfrontation med uretfærdige autoriteter.

Det hjælper også, når man har oplevet og overlevet noget af det værst tænkelige i sit liv. Så er de aktuelle trusler og den konstante propaganda og hetz faktisk mest noget, jeg morer mig over.

Den buddhistiske meditationsteknik mindfulness hjælper også til at bevare roen og ikke gøre noget, som man senere fortryder i ophedede situationer.

Det sværeste for andre at forstå er, at jeg også praktiserer buddhistisk kærlig-venlighedsmeditation på dem, der gør mig og andre ondt. Jeg visualiserer en person ad gangen for mit indre blik og så mediterer jeg på gentagelsen af denne kærlighedserklæring:

  • Må du være lykkelig
  • Må du være fri for lidelse
  • Må du leve i fred

Denne meditationsteknik, der opøver ubetinget næstekærlighed, har afgørende betydning for at bevare sindsroen og for ikke at tage krigen personlig.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Satyadharma
søndag, 14 november 2021, 17:11 17:11

🙏🏻❤️🙏🏻

Bentehp
søndag, 14 november 2021, 17:57 17:57

Jeg anbefaler varmt “Danmarks Bønskriger”, uanset hvad man tror/ikke tror på❣
https://www.facebook.com/danjohannessondk/videos/266607915424271/

Marie
søndag, 14 november 2021, 21:26 21:26
Reply to  Bentehp

JAAA, jeg er enig og det glæder mig du deler 💜🕊💜