Jeg vil sparke besættelsesmagten ud af København og Region Hovedstaden

En stemme på mig og Frihedslisten i morgen er en stemme på intern modstand mod den globale besættelsesmagt, der også har besat Københavns Kommune og Region Hovedstaden. At bekæmpe besættelsesmagten er min suverænt største mærkesag. Alle andre politiske sager er langt underordnet den.

Hvis jeg bliver valgt ind, vil jeg selvfølgelig tage tilliden alvorligt og sætte mig ind i alle sager og stemme så retfærdigt som muligt i alle tilfælde. Jeg forventer, at systemet vil prøve at kede mig ihjel og drukne mig i bureaukrati, men jeg er overbevist om, at jeg vil kunne holde frihedsfanen højt på trods af dette.

Nok er nok: Frihed til Danmark!

Ethvert andet politisk emne end befrielse af Danmark er lige nu relativt set fuldstændigt ligegyldigt. Hvis vi mister vores frihed til det globale coronatyranni, så har vi mistet alt det, som vores forfædre og formødre har kæmpet for. Det kan vi ikke være bekendt, og vi har en pligt som ansvarlige voksne til at beskytte vores børn og børnebørn mod det mørke, der har sænket sig over det danske land – og resten af verden.

Hvis jeg bliver valgt ind, vil jeg bruge min taletid og de nye relationer i det politiske system til at oplyse om, hvad der reelt foregår under dække af coronavirus, covid-19, test, vacciner og coronapas. Jeg håber, at jeg kan få nogle af de andre politikere i kommunen og regionen til at gennemskue propagandaen og de magtstrukturerer, der står bag. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at sprede Lys i Mørket også inde bag magtens mure. Jeg vil desuden etablere et netværk af frihedskæmpende lokalpolitikere i andre lande, da dette er en global frihedskamp, som kun kan vindes nedefra og op – udefra og ind.

Hvis du absolut vil brænde noget af i morgen, så giver det bedre mening at afbrænde mundbind, coronapas og aviser.

Jeg vil fortsat støtte alle former for konstruktiv aktivisme for frihed, da alle lovlige og fredelig metoder kan bidrage med noget gavnligt i den samlede frihedskamp. Det er vigtigt, at vi arbejder sammen på kryds og tværs på trods af eventuelle uenigheder om underordnede emner.

Selvom du brænder dit valgkort af i morgen, så vil jeg stadigvæk være din ven i kommunen og/eller regionen. Jeg synes stadigvæk, at du hellere skulle sætte dit kryds ved mig i stedet for at være en drama queen på Slotspladsen, da det er helt sikkert, at afbrænding af valgkort ikke gavner noget som helst. Enhver stemme, der ikke går til Frihedslisten, går reelt til de etablerede partier og dermed det nuværende system. Hvis du absolut vil brænde noget af i morgen, så giver det bedre mening at afbrænde mundbind, coronapas og aviser.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
mandag, 15 november 2021, 9:00 09:00

Hvad vil dit råd være, når muligheden ikke er for stemme frihedslisten eller andre frihedspartier? Hvor er det bedst at sætte sin stemme? Jeg hælder til at stemme blankt – hvad ellers at gøre? Dramaqueenen har vi vist alle i os 👸🏼 og er da også fristet til en afbrænding. Men gør det dog ikke.. Kh 💜

Torben
mandag, 15 november 2021, 12:09 12:09

Rigtig godt blogindlæg og jeg er enig i, at det er meget bedre at sætte krydset ved Frihedslisten fremfor at brænde valgkortet af på Slotspladsen på valgdagen. Det er dog forståeligt, at mange lider af politikerlede og derfor ikke vil bakke op om demokratiet, for hvad skal det nytte? Men man bør også tænke på, at antallet af stemmer kan udløse partistøtte, som kan bruges til oplysningsarbejde, hvad Per også er inde på. Såfremt man desværre synes, at Corona skeptikerne i Frihedslisten er nogle konspirationstosser, så vil jeg hellere foretrække, at folk med politikerlede i Københavns kommune f.eks. stemmer på Valgfest… Read more »