Jeg føler mig som en forfulgt jøde

Jeg vil fra i morgen begynde at gå med gult armbind med “jødestjerne”, da jeg som uvaccineret efterhånden føler mig som en forfulgt jøde i 1941. Vi uvaccinerede er de nye “jøder”. Vi er det nye, forfulgte folk, der bliver betragtet af de nye “rene”, de vaccinerede, som årsagen til alt ondt. Jeg ønsker at … Læs videre Jeg føler mig som en forfulgt jøde
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 17 november 2021, 3:56 03:56

Du burde egentlig gå med swastika på den anden arm. Et tegn med langt dybere nordisk betydning, som vil skabe større balance i udtrykket.