Jeg føler mig som en forfulgt jøde

Jeg vil fra i morgen begynde at gå med gult armbind med “jødestjerne”, da jeg som uvaccineret efterhånden føler mig som en forfulgt jøde i 1941.

Vi uvaccinerede er de nye “jøder”. Vi er det nye, forfulgte folk, der bliver betragtet af de nye “rene”, de vaccinerede, som årsagen til alt ondt.

Jeg ønsker at konfrontere folk med den urimelige udskamning, som de medvirker til, hvis de blot gør, siger og mener, som magthaverne og magtmedierne siger, at de skal gøre, sige og mene i forhold til os. Derfor går jeg med armbind som en stille protest mod vaccinerelateret forfølgelse og apartheid i Danmark. Kravet om coronapas er et konkret eksempel på dette.

Lad mig slå fast, at jeg har dyb medfølelse med jødernes lidelser under 2. Verdenskrig. Jeg håber, at vi kan tage det i opløbet denne gang, inden vi nye jøder bliver sendt i koncentrationslejre med fælles brusebad.

Jeg har studeret historien om den såkaldte jødestjerne, og det symbol har ligesom nazisternes hagekors-symbol en historie, der går meget langt tilbage i tiden. Før 2. Verdenskrig havde både stjernen med de to modsatrettede trekanter og hagekorset en helt anden betydning. Specielt stjernesymbolet har jeg siden jeg var barn haft et intuitivt forhold til, idet jeg i folkeskolen, når jeg kedede mig i timerne, ofte sad og tegnede stjerner med modsatvendte trekanter.

Den ældgamle og skjulte betydning af dette stjernesymbol er forening af det maskuline og det feminine aspekt – repræsenteret ved henholdsvis trekanten med spidsen op og trekanten med spidsen ned – hvorved der ved selve foreningen opstår noget guddommeligt. Man kan sige, at det er er et spirituelt sexsymbol, selvom det handler om meget mere end sex – i hvert fald meget mere end sex i den konventionelle, moderne betydning af det ødelagte begreb.

Hagekorset er et oldgammelt soltegn og symbolet for det oprindelige folk – arierne – der drog rundt i verden og spredte civilisation, kultur og spiritualitet. Dette skete formentlig lige efter Istiden. Den amerikanske antropolog Robert Sepehr har i bøger og videoer redegjort for den omfattende dokumentation for dette.

Begrebet ‘arier’ kommer fra sanskrit-ordet arya, der betyder “ædel, adelig”. Historisk er arierne især lokaliseret til nogle indo-europæiske stammer, der 2000 år f.Kr. slog sig ned i Nordindien og Iran. Iran betyder i øvrigt også arisk. Disse tidlige folkeslag brugte ofte både hagekorset og “jødestjernen” side om side som symboler i udsmykning af bygninger samt til smykker m.v. I Tyskland i 1930’erne blev der også trykt mønter med hagekors på den ene side og jødestjerne på den anden side for at symbolisere samarbejdet mellem zionisterne og nazisterne om at eksportere jøderne i Tyskland til Palæstina med henblik på at etablere staten Israel. 2. Verdenskrig er ikke så enkel, som du har lært i skolen. Det var ikke kun nazisterne mod jøderne; der var også zionisterne (de israelske nationalister med bankfamilien Rothschild i spidsen) som en slags mellemhandler.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan Aftning
Morgan Aftning (@morgan-aftning)
onsdag, 17 november 2021, 3:56 03:56

Du burde egentlig gå med swastika på den anden arm. Et tegn med langt dybere nordisk betydning, som vil skabe større balance i udtrykket.