Skal magnesium og B2 mod migræne tages hver dag?

Her på Sundhedsvejlederen.dk vil jeg fremover besvare spørgsmål om sundhed fra mine læsere. Her handler det om kosttilskud mod migræne.

Jeg har modtaget dette spørgsmål:

“Hej Per! Jeg har med stor interesse læst om, hvordan du har haft held med at kurere din migræne med magnesium og B2. Tager du det hver eneste dag, eller kan man nøjes med at tage det, når der er optræk til migræne? Ha en god dag! 👍😊 Vh M.”

Svar:

Tak for dit spørgsmål. Ja, jeg tager det hver eneste dag. Det er forebyggelse, og ikke behandling, selvom det formentlig også kan hjælpe under et anfald. Hvis du kan mærke, når der er optræk, så kan du øge dosis der. Det gør jeg selv, og det er min erfaring, at det har en akut, forebyggende virkning på anfald.

Mange hilsner

Per

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments